Ζελένσκι: Η Ουκρανία προσκλήθηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη στα τέλη Ιουνίου
Το Κίεβο θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή να λάβει «εγγυήσεις ασφαλείας» για να αποτρέψει τη Ρωσία από το να εισβάλει ξανά - Ο Τραμπ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ένταξης της Ουκρανίας στη Συμμαχία
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία προσκλήθηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη στα τέλη Ιουνίου, καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος είχε δηλώσει ότι η μη συμμετοχή της χώρας του στη σύνοδο θα χάριζε «μια νίκη» στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος απορρίπτει κατηγορηματικά ένταξη της Ουκρανίας στην Βορειοατλαντική Συμμαχία.
«Λάβαμε πρόσκληση για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε χθες ο Ουκρανός πρόεδρος μετά από συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε στο Βίλνιους της Λιθουανίας.
Στα τέλη Μαΐου, ο Ζελένσκι προέτρεψε τα κράτη του ΝΑΤΟ να προσκαλέσουν την Ουκρανία στη σύνοδο κορυφής, που έχει προγραμματιστεί για τις 24-26 Ιουνίου στη Χάγη της Ολλανδίας.
«Αν η Ουκρανία δεν είναι παρούσα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, αυτό θα είναι μια νίκη για τον Πούτιν, όχι εναντίον της Ουκρανίας, αλλά εναντίον του ΝΑΤΟ», είπε την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου.
Το Κίεβο θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή να λάβει «εγγυήσεις ασφαλείας» από τη συμμαχία για να αποτρέψει τη Ρωσία από το να εισβάλει ξανά.
Μια ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θεωρείται απαράδεκτη από τη Μόσχα, η οποία βλέπει τη Συμμαχία ως υπαρξιακή απειλή για τα σύνορά της.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ένταξης του Κιέβου στο ΝΑΤΟ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.