ΗΠΑ: Σκηνές από ταινία δράσης στο Κεντάκι - Φορτηγό κρεμόταν από γέφυρα, έσωσαν τον οδηγό

ΗΠΑ: Σκηνές από ταινία δράσης στο Κεντάκι - Φορτηγό κρεμόταν από γέφυρα, έσωσαν τον οδηγό

Μετά από καραμπόλα, το φορτηγό έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέληξε ανάμεσα στις δοκούς της γέφυρας

kentucky-fortigo
Κόβει την ανάσα η εικόνα ενός φορτηγού, που κρέμεται από την άκρη γέφυρας πάνω από τον ποταμό Οχάιο κοντά στο Λούισβιλ του Κεντάκι μετά από τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν και άλλα οχήματα.

To ατύχημα συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν ένα όχημα που κατευθυνόταν προς τα νότια έπεσε πάνω σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, προσκρούοντας στο φορτηγό, το οποίο έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέληξε ανάμεσα στις δοκούς της γέφυρας, να ισορροπεί στην άκρη της με την καμπίνα να κρέμεται πάνω από το νερό.

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο





Truck driver rescued from dangling semi in Louisville, Kentucky


Χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να στηθεί ένα σύστημα με σκοινιά και να καταφέρει ο 29χρονος πυροσβέστης Μπράις Κάρντεν να προσεγγίσει την καμπίνα του φορτηγού, να συνδέσει την οδηγό με μια ζώνη ασφαλείας και να ανασυρθούν στην επιφάνεια της γέφυρας με ασφάλεια.

«Της είπα, "απλώς πάρε μια βαθιά ανάσα και να τι χρειάζεται να κάνεις", γιατί χρειαζόμουν να με βοηθήσει να κινηθώ με συγκεκριμένο τρόπο για να μπορέσω να τοποθετήσω σωστά τη ζώνη. Μόλις το κάναμε αυτό, μόλις καταφέραμε να απαλλαγεί από τη ζώνη ασφαλείας και είχε προσδεθεί στο δικό μου σύστημα, τότε ήξερα ότι είμαστε οκ. Απλώς έπρεπε να την τραβήξουμε επάνω», είπε ο γενναίος πυροσβέστης, που απέδωσε στην ομαδική δουλειά με τους συναδέλφους του τη διάσωση της οδηγού του φορτηγού.



Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Η ΝΔ γεμίζει το ευρωψηφοδέλτιο και ετοιμάζεται για συσπείρωση δυνάμεων - Στην ευρωλίστα και η Ασημακοπούλου

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης