Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε τη Δευτέρα με τον βασιλιά Κάρολο για τη διάγνωση με καρκίνο και θα ταξιδέψει στη Βρετανία για να τον δει τις επόμενες ημέρες, δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του.
Ο Χάρι ζήτα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ με την οικογένεια του έχοντας πάρει αποστάσεις από την βασιλική οικογένεια.
Ο βασιλιάς ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του, ανέφερε ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει τι είδους καρκίνο έχει ο 75χρονος μονάρχης.
Η διάγνωση έρχεται μετά από θεραπεία για υπερπλασία προστάτη, αν και το παλάτι λέει ότι δεν πάσχει από καρκίνο του προστάτη.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.