Γάζα: Πιθανή η διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας αρωγής για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στα τέλη Φεβρουαρίου
13 χώρες και σημαντικοί δωρητές ανακοίνωσαν την διακοπή της χρηματοδότησης της UNRWA - «Αν συνεχιστεί, είναι πιθανό να σταματήσουμε τις επιχειρήσεις μας»
Η υπηρεσία αρωγής προς τους παλαιστίνιους πρόσφυγες του ΟΗΕ (UNRWA) ανακοίνωσε ότι κινδυνεύει να υποχρεωθεί να σταματήσει την λειτουργία της μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, αφού 13 χώρες, ανάμεσά τους και σημαντικοί δωρητές, ανακοίνωσαν την διακοπή της χρηματοδότησής της.
«Αν συνεχισθεί η διακοπή της χρηματοδότησης, είναι πολύ πιθανό ότι θα υποχρεωθούμε να σταματήσουμε τις επιχειρήσεις μας μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, όχι μόνο στην Λωρίδα της Γάζας, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε ο επικεφαλής της UNRWA Φιλίπ Λαζαρίνι.
«Ραχοκοκαλιά» της παροχής βοήθειας προς την Γάζα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η Unrwa κατηγορείται από το Ισραήλ ότι έχει «καθολικά διαβρωθεί από την Χαμάς».
Εκτός της Λωρίδας της Γάζας, η UNRWA λειτουργεί στην Δυτική Οχθη, τον Λίβανο, την Συρία και την Ιορδανία.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.