Στο Αμβούργο συνεχίζονται σήμερα οι αγροτικές κινητοποιήσεις, με συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης και αποκλεισμό σημείων πρόσβασης στο λιμάνι. Κεντρικό αίτημα παραμένει η απόσυρση της απόφασης για κατάργηση της επιδότησης του αγροτικού πετρελαίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της πόλης αναμένεται να φθάσουν περί τα 1.500 τρακτέρ, τα οποία χρησιμοποιούν από το πρωί πέντε διαφορετικά σημεία εισόδου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Αιφνιδιαστικά οι αγρότες κατευθύνθηκαν με τα οχήματά τους προς το λιμάνι, αποκλείοντας πολλά σημεία που οδηγούν στους τερματικούς σταθμούς των κοντέινερ.
«Αποφασίσαμε αυθόρμητα να αποκλείσουμε το λιμάνι. Εδώ είναι ο κόμβος για την μεταφορά τροφίμων σε όλον τον κόσμο. Εάν δεν λειτουργεί τίποτα εδώ, οι πολιτικοί θα λάβουν σαφές μήνυμα», δήλωσε εκπρόσωπος των αγροτών στην BILD.
Η αστυνομία πάντως καλεί τους αγρότες να μετακινήσουν τα οχήματα αίροντας τον αποκλεισμό του λιμανιού και καταγράφουν τα στοιχεία όσων αρνούνται να το κάνουν.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.