Πόλεμος στο Ισραήλ: Τουλάχιστον εννέα νεκροί από ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στον νότιο Λίβανο
Μαίνονται οι εχθροπραξίες στα σύνορα Λιβάνου - Ισραήλ
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε τέσσερα ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο, καθώς μαίνονται εδώ και έξι εβδομάδες οι συγκρούσεις στα σύνορα με το Ισραήλ.
Σύμφωνα με αξιωματούχους των ενόπλων δυνάμεων του Λιβάνου και νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) εξαπέλυσε πύραυλο εναντίον αυτοκινήτου κοντά στο χωριό Τσαατίγια (νοτιοδυτικά) σκοτώνοντας τους τέσσερις επιβαίνοντες.
Σύμφωνα με το δίκτυο Elnashra, τα θύματα είναι τρία μέλη της Χαμάς και ένας υποδιοικητής των Ταξιαρχιών Αλ Κάσαμ στον Λίβανο. Ένα μέλος της Χεζμπολάχ του Λιβάνου σκοτώθηκε και η τύχη ορισμένων άλλων αγνοείται έπειτα από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο χωριό Χιάμ (νοτιοανατολικά).
Νωρίτερα, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις είχαν εξαπολύσει επίθεση με UAV στην κοινότητα Τιρ Χάρφα, όπου σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι – ανάμεσά τους ένας δημοσιογράφος και ένας φωτογράφος. Σε άλλη αεροπορική επιδρομή στο χωριό Κφαρ Κίλα, μια 80χρονη βρήκε τον θάνατο και τραυματίστηκε η εγγονή της.
Μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, η Χεζμπολάχ του Λιβάνου εκτόξευσε στις 8 Οκτωβρίου δεκάδες ρουκέτες προς το ισραηλινό έδαφος για να υποστηρίξει τις επιθέσεις της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης. Ο ισραηλινός στρατός απάντησε με οβίδες πυροβολικού και έκτοτε συγκρούσεις σημειώνονται σχεδόν καθημερινά κατά μήκος των συνόρων.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»