Μια γυναίκα συνελήφθη όταν βγήκε στην πίστα του αεροδρομίου της Καμπέρα, στην Αυστραλία, για να εμποδίσει την πτήση να φύγει χωρίς αυτήν.
Το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης καταγράφηκε από κάμερα παριστάμενου στο αεροδρόμιο.
Η γυναίκα -άγνωστο πώς- κατάφερε να περάσει την ασφάλεια του αεροδρομίου και να έτρεξε στην πίστα. Βρέθηκε μάλιστα και κάτω από το αεροπλάνο, κάνοντας σήμα στον πιλότο να την αφήσει να επιβιβαστεί στην πτήση της QantasLink για την Αδελαΐδα.
Ο πιλότος είτε ειδοποιήθηκε από τις αρχές του αεροδρομίου είτε την πρόσεξε και έσβησε τους κινητήρες που θα μπορούσαν να τη σκοτώσουν.
Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σε τοπικά μέσα έκπληκτοι γιατί κανένας δεν σταμάτησε τη γυναίκα. Προσθέτουν ότι «προσπάθησε να φωνάξει στον πιλότο, να του τραβήξει την προσοχή».
Οι πτήσεις καθυστέρησαν για περίπου 10 λεπτά.
Κλείσιμο
Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή