Ιαπωνία: Συνελήφθη μετά από 8 ώρες ο άντρας που μπούκαρε σε ταχυδρομείο και κρατούσε ομήρους έξω από το Τόκιο

Ιαπωνία: Συνελήφθη μετά από 8 ώρες ο άντρας που μπούκαρε σε ταχυδρομείο και κρατούσε ομήρους έξω από το Τόκιο

Ο 86χρονος συλληφθείς είχε πυροβολήσει νωρίτερα σε ένα νοσοκομείο, τραυματίζοντας δύο άτομα, ενώ φέρεται να σχετίζεται και με τη φωτιά σε μια πολυκατοικία

tokyo_drastis
Η ιαπωνική αστυνομία συνέλαβε έναν 86χρονο, ο οποίος κρατούσε ομήρους αρκετούς ανθρώπους σε ένα ταχυδρομείο, ενώ κατά πληροφορίες νωρίτερα πυροβόλησε σε ένα νοσοκομείο και τραυμάτισε δύο άτομα.

Έπειτα από οκτώ ώρες αντιπαράθεσης στο Γουαράμπι, έξω από το Τόκιο, η αστυνομία δήλωσε ότι τελικά συνέλαβε τον άνδρα μετά τις 10 μ.μ. (τοπική ώρα), αφού περικύκλωσε το τριώροφο κτίριο.



«Ο άνδρας συνελήφθη. Λεπτομέρειες θα δοθούν αργότερα», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της αστυνομίας της νομαρχίας Σαϊτάμα έξω από το Τόκιο. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι τέθηκε υπό κράτηση, αλλά δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK τον κατονόμασε ως Tsuneo Suzuki, 86 ετών.

Η εφημερίδα Asahi Shimbun ανέφερε ότι η αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο, συνέλαβε τον άνδρα και κατέσχεσε το όπλο του. Το κίνητρό του δεν έγινε άμεσα σαφές.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν ο ίδιος άνδρας που νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε τραυματίσει δύο άτομα (έναν γιατρό κι έναν ασθενή) σε κοντινό νοσοκομείο πριν διαφύγει με μοτοσικλέτα.

Δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια ύποπτη πυρκαγιά σε πολυκατοικία μπορεί επίσης να συνδέεται με την υπόθεση.

Κλείσιμο


Ο ηλικιωμένος είχε ταμπουρωθεί στο ταχυδρομείο γύρω στις 2:15 μ.μ. (τοπική ώρα), έχοντας στην κατοχή του «κάτι που φαίνεται να είναι όπλο», είχαν αναφέρει οι αρχές της πόλης.

Αργότερα, καθώς η αστυνομία διαπραγματευόταν με τον άνδρα, τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν μια γυναίκα γύρω στα 20, που πιστεύεται ότι ήταν όμηρος, να βγαίνει από το ταχυδρομείο λίγο πριν από τις 7:30.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ήθελε να εκδικηθεί γιατί πήρα τη μέριμνα» είπε η 36χρονη που δήθεν έπαιζε σε πορνό βίντεο τα οποία έστελνε ο πρώην της στα παιδιά τους

Χειρουργείο στο κρανίο έκανε ο 11χρονος που του επιτέθηκε πιτ μπουλ - «Έκανε τον νεκρό για να φύγει το σκυλί»


Ζήτησε από τεχνικό στη Θεσσαλονίκη να ψάξει για τις απιστίες της συντρόφου του και τον πυροβόλησε στους όρχεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης