Επέμβαση στο κρανίο χρειάστηκε το αγόρι από τη Λούτσα που την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που έκανε ποδήλατο, δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ.
Ο πατέρας του αγοριού, που μίλησε την Τρίτη στον Αντ1, είπε ότι η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο και πλέον «τα πάει καλύτερα».
Ο πατέρας του 11χρονου πρόσθεσε ότι «έβαλε τέσσερις φορές το χέρι του στο στόμα του σκυλιού και έφτασε μέχρι το στομάχι του ζώου».
Το παιδί προσποιήθηκε το νεκρό για να το αφήσει και να φύγει το πιτ μπουλ.
Εν τω μεταξύ, οι γονείς του αγοριού έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, μιλώντας για απόπειρα δολοφονίας του παιδιού και ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες.
Κλείσιμο
Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι το σκυλί ανήκει σε κάτοικο της Λούτσας, αν και ο ίδιος λέει ότι είναι αδέσποτο.
«Δεν είναι δικό μου, ήταν έξω από τον χώρο μου. Εκεί μαζεύονται πολλά σκυλιά. Είμαστε ερημικά. Επειδή παίρνω φαγητά και ταΐζω τα σκυλιά τα δικά μου, μαζεύονται σκυλιά εκεί» φέρεται να είπε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.