Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε το Σάββατο το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά της Covid-19, καθώς και το ετήσιο αντιγριπικό εμβόλιο, ανακοίνωσε ο γιατρός του.
«Ενόψει της περιόδου εμφάνισης κρυολογήματος και γρίπης, ο πρόεδρος παροτρύνει όλους τους Αμερικανούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του», ανέφερε ο αρχίατρος του Λευκού Οίκου, ο Κέβιν Ο’Κόνορ.
Ο 80χρονος Μπάιντεν είχε επίσης κάνει «πριν από αρκετές εβδομάδες» το νέο εμβόλιο κατά του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV), ο οποίος ευθύνεται για λοιμώξεις που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες για μωρά και ηλικιωμένους.
Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ συνιστούν σε όλους τους Αμερικανούς άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν κατά του RSV. Την προηγούμενη εβδομάδα ενέκριναν εξάλλου μια επικαιροποιημένη έκδοση εμβολίων κατά της Covid-19 από τις εταιρίες Pfizer και Moderna, που στοχεύει τις παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν στην παρούσα φάση.
Ο αριθμός των νοσηλειών που συνδέονται με την Covid-19 αυξάνεται τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ, αλλά η επιτυχία της νέας εκστρατείας εμβολιασμού είναι αβέβαιη, καθώς με την προηγούμενη ενισχυτική δόση είχε εμβολιαστεί μόλις το 17% του αμερικανικού πληθυσμού.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.