Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Φούμιο Κισίντα και τρεις υπουργοί του έφαγαν σασίμι από τα ψάρια της Φουκουσίμα κατά τη διάρκεια γεύματος την Τετάρτη (30/8). Η προσπάθεια του Ιάπωνα πρωθυπουργού και των υπουργών να αποδείξουν ότι τα ψάρια της περιοχής είναι ασφαλή, έρχεται μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ρίξει στον Ειρηνικό επεξεργασμένα νερά από το κατεστραμμένο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.
Δείτε το βίντεο:
Σύμφωνα με την Washington Post, ο Κισίντα και οι τρεις υπουργοί έφαγαν σασίμι από γλώσσα, χταπόδι και λαβράκι, που αλιεύθηκαν από τις ακτές της Φουκουσίμα μετά την απόφαση να ρίξουν τα επεξεργασμένα νερά στον ωκεανό, μαζί με λαχανικά, φρούτα και ένα μπολ ρύζι από την περιοχή, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας Γιασουτόσι Νισιμούρα, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση.
Η απελευθέρωση των επεξεργασμένων λυμάτων στον ωκεανό, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη και αναμένεται να συνεχιστεί για δεκαετίες, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των αλιευτικών ομάδων, αλλά και των γειτονικών χωρών. Η Κίνα απαγόρευσε αμέσως όλες τις εισαγωγές ιαπωνικών θαλασσινών ως απάντηση. Στη Νότια Κορέα, χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για να καταδικάσουν την κυβερνητική ενέργεια.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.