Βρετανία: Σε παμπ για μπίρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Σε παμπ για μπίρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου - Δείτε βίντεο

Το ζευγάρι πόζαρε για selfies με το πλήθος

william-middleton
Για μπίρες σε παμπ πήγαν σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, λίγες ώρες πριν από την τελετή για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο 6 Μαΐου.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον χρησιμοποίησαν τη γραμμή Elizabeth Line από τον σταθμό Acton Main Line μέχρι την Tottenham Court Road, την πλησιέστερη στάση στο Σόχο, όπου σταμάτησαν για να πιουν μπύρες και να συνομιλήσουν με το προσωπικό στην παμπ «Dog and Duck».



Η Κέιτ Μίντλετον, σε δηλώσεις της, αποκάλυψε ότι τα παιδιά (ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις) είναι βαθιά απορροφημένα στις προετοιμασίες. «Τα παιδιά έχουν σήμερα τη γιορτή για τη στέψη στο σχολείο», είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι «ενθουσιασμένος» με τις επερχόμενες γιορτές και τις πρόβες.


Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκαν με κόσμο έξω από την παμπ, επευφημώντας το ζευγάρι ενώ φώναζαν: «Σας αγαπάμε!». Στη συνέχεια, το ζευγάρι πόζαρε για selfies με το πλήθος.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε χαλαρός καθώς συνομιλούσε με κόσμο, λέγοντας: «Λατρεύω τα κοκτέιλ! Καλύτερα να μην το κάνω πριν από τη στέψη, αλλά ίσως μετά!».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης