O πρίγκιπας Ουίλιαμ σε ρόλο... εστιάτορα μιλά με ανυποψίαστο πελάτη στο τηλέφωνο

O πρίγκιπας Ουίλιαμ σε ρόλο... εστιάτορα μιλά με ανυποψίαστο πελάτη στο τηλέφωνο

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δέχτηκε την κράτηση, ωστόσο τα έκανε μαντάρα στη διεύθυνση του ινδικού εστιατορίου

william
Αν και έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του ως διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και ως εργαζόμενος σε εστιατόριο, αφού κατάφερε να συνεννοηθεί μια χαρά με τον πελάτη που τηλεφώνησε για να κάνει κράτηση στο Indian Streatery, την επιχείρηση που επισκέφθηκαν πρόσφατα ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ βρέθηκαν στο ινδικό εστιατόριο στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην πόλη και της γνωριμίας τους με τις τοπικές επιχειρήσεις. Ο πρωτότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου προθυμοποιήθηκε να σηκώσει το τηλέφωνο και να δεχτεί την κράτηση που ήθελε να κάνει ένας πελάτης για την ίδια μέρα, και έφερε την αποστολή του εις πέρας, αν και φαίνεται πως τα «θαλάσσωσε» όταν χρειάστηκε να πει τη διεύθυνση του εστιατορίου.

Στην αρχή του τηλεφωνήματος ο πρίγκιπας διάδοχος της Βρετανίας έδειχνε κάπως νευρικός και «έχασε πόντους» στις επιδόσεις του, αφού αντί για «Μπένετς Χιλ» είπε κάτι που ακούστηκε σαν «Μπενίτσια Στριτ», όταν ο συνομιλητής του ρώτησε πού ακριβώς βρίσκεται το εστιατόριο. Στη συνέχεια πάντως, και σε παράλληλη συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια, κατάφερε  να εξασφαλίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα στον ανυποψίαστο άνδρα. 

Κλείσιμο


Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραδέχτηκε πάντως το λάθος του όταν έκλεισε το τηλέφωνο, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός ότι μπορεί να έστειλε σε άλλο εστιατόριο τους πελάτες!

Η ανησυχία του ωστόσο δεν είχε τελικά βάση, αφού, σύμφωνα με τη Mirror, μισή ώρα μετά την κλήση και αφού ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν αποχωρήσει, ο Βινέι Αγκαργουάλ και η σύζυγός του Ανκίτα Γκουλάτι έφτασαν στο εστιατόριο. Εκεί πληροφορήθηκαν με ποιον είχαν μιλήσει για την κράτησή τους. «Α, ήταν ο Ουίλιαμ που το σήκωσε; Δεν αναγνώρισα καθόλου τη φωνή του» δήλωσε έκπληκτος ο 32χρονος πελάτης, που κατάφερε να βρει τη διεύθυνση παρά τη γκάφα του Ουίλιαμ.

Όσο για την ιδιοκτήτρια του οικογενειακού εστιατορίου, την 63χρονη Σάρμα, δήλωσε αργότερα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την ξάφνιασε με τον αυθορμητισμό του. «Αρχικά νόμιζα ότι δεν ήταν κανείς στη γραμμή, ότι έκανε πλάκα. Τα κατάφερε πολύ καλά, αλλά τη διεύθυνση την είπε τελείως λάθος», είπε χαρακτηριστικά.





Ειδήσεις σήμερα

#CakeGate: H viral τούρτα γενεθλίων που δίχασε το TikTok - Άξιζε τα λεφτά της;

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης