Αίγινα: Πώς έγινε το ατύχημα με πούλμαν με τραυματίες τρεις μαθήτριες

Αίγινα: Πώς έγινε το ατύχημα με πούλμαν με τραυματίες τρεις μαθήτριες

Με πνευμονοθώρακα και ρήξη σπλήνας η πιο βαριά τραυματισμένη που θα εισαχθεί στο χειρουργείο - Και οι τρεις βρίσκονται στο Παίδων «Αγία Σοφία»

leoforeio_aigina_arthro
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διακομίσθηκαν οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου της Αίγινας Σωκράτη Δούκα στο AeginaPortal, τα δύο από τρία κορίτσια που τραυματίστηκαν φέρουν εκδορές. Η τρίτη μαθήτρια υπέστη κακώσεις στον θώρακα και θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της υγείας της. Ωστόσο και οι τρεις βρίσκονται εκτός κινδύνου. 

Το ατύχημα έγινε στο πάρκινγκ του μοναστηριού του Αγίου Νεκταρίου, το μεσημέρι, όταν λύθηκε το χειρόφρενο ενός πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές, με αποτέλεσμα να κυλήσει και να προσκρούσει σε δέντρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdg9okq77xl)


Ακριβώς δίπλα, οι μαθητές αποβιβάζονταν από ένα άλλο πούλμαν, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Οι τρεις μαθήτριες, ηλικίας 14-15 ετών, βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και τραυματίστηκαν.

aigina


Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, ενώ αστυνομικοί έκλεισαν τον δρόμο. Οι τρεις μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Συνοδεία ιατρικού προσωπικού οδηγήθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρισκόταν Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, που τις διακόμισε στο «Αγία Σοφία».

Κλείσιμο
aigina1

«Η διευθύντρια από ότι είπε σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε σε τρία κορίτσια. Η διευθύντρια μας είπε ότι το δικό μας το παιδί δεν ήταν εκεί αλλά είδε αίματα στο χέρι. Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές από ότι μας είπαν. Αυτά έχουν πει και στη μαμά της η οποία έχει ξεκινήσει και πάει στο Αγία Σοφία», δήλωσε η γιαγιά ενός κοριτσιού στο Mega.

Από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως η  μια 14χρονη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον πνευμονοθώρακα αλλά και για ρήξη σπλήνας.
Σε ο,τι αφορά τις άλλες δύο τραυματίες, ο έλεγχος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών συνεχίζεται. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις είναι πως η μία 14χρονη μαθήτρια θα εισαχθεί και η άλλη θα λάβει εξιτήριο με οδηγίες.


Ειδήσεις σήμερα:

«Αυτοί μας επιτέθηκαν πρώτοι με το κράνος» υποστήριξε ο τέταρτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη

57 νεκροί και 61 διασωληνωμένοι από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα - Εντοπίστηκε και η νέα παραλλαγή «Αρκτούρος»

Συνελήφθη ο 15χρονος που εκμεταλλεύτηκε την Τεχνητή Νοημοσύνη για να «γδύσει» δύο 12χρονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης