Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετατραπεί σε εχθρική δύναμη κι έχει «χάσει» τη Ρωσία, η οποία θα αντιδράσει με «σκληρό» τρόπο αν χρειαστεί, δηλώνει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στο πλαίσιο συνέντευξής του που δημοσιεύεται σήμερα.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ‘χάσει’ τη Ρωσία. Και η ευθύνη είναι δική της», δηλώνει ο κ. Λαβρόφ στην ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής εφημερίδας Argumenty i Fakty («Επιχειρήματα και γεγονότα»). «Είναι οι χώρες μέλη της ΕΕ και οι ηγέτες της ΕΕ που δηλώνουν ανοικτά ότι θεωρούν απαραίτητο να καταφερθεί, όπως το θέτουν, στρατηγική ήττα στη Ρωσία».
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας πρόσθεσε πως η Μόσχα έχει πάρει τις αποφάσεις της για το πώς θα αντιμετωπίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία τόνισε πως εφοδιάζει το «εγκληματικό καθεστώς» στο Κίεβομε όπλα και του στέλνει εκπαιδευτές.
«Αντιδρώντας σε εχθρικά μέτρα, θα ενεργούμε με σκληρό τρόπο αν είναι απαραίτητο, με βάση τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας και την αρχή της αμοιβαιότητας, που είναι αποδεκτή στη διπλωματική πρακτική», είπε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.