Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο με τους δυο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο με τους δυο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την 4η υποψηφιότητα της Ελευθερίας και το πρωταπριλιάτικο ψέμα του Λιανού, το σκουλήκι του Μαρτίκα και η μάχη για την 2η ασυλία

Collage_Maker-04-Apr-2023-01-34-AM-7968
Η 13η εβδομάδα στο Survivor All Star εξελίσσεται ιδανικά για τους Κόκκινους, οι οποίοι νίκησαν και στο 2ο αγώνισμα ασυλίας αναγκάζοντας τους Μπλε μετά την Ελευθερία Ελευθερίου να ρίξουν στον τάκο ακόμα δυο παίκτες τους, αυτή τη φορά τους Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη, με την υποψηφιότητα του δεύτερου να προκαλεί χαμό στο συμβούλιο.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ την Δευτέρα (3/4) ξεκίνησε με τα κορίτσια των Μπλε να συζητούν για την ψηφοφορία στο συμβούλιο της Κυριακής (2/3) και την Ελευθερία Ελευθερίου να εκφράζει την δυσαρέσκειά της που βρέθηκε για 4η φορά στον τάκο, καθώς θεωρεί πως έχει ανέβει αγνωιστικά και είναι MVP.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnb9047l601)


«Νιώθω ότι είμαι βάρος. Εγώ άνοιξα την συζήτηση για το θέμα του συμβουλίου. Δεν ήθελα να πω τίποτα στην Ρία για να την προσβάλω. Δεν ήταν προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να την προσβάλω την κοπέλα. Μου είναι πολύ συμπαθής και κάνουμε και παρέα. Απλά ανέφερε την Ρία γιατί ψήφισαν το γυναικείο κομμάτι. Επίσης η Στέλλα δέκα αγώνες και δεν είχε φέρει πόντους κι έφερε έναν πόντο χθες και δεν ψηφίστηκε. Εγώ πάντως ψηφίζομαι. Το καταλαβαίνω ότι το κρίνουν συνολικά, όμως εγώ ψηφίζω με βάση ποιοι φέρνουν πόντους στην ομάδα. Φέρνω πόντους στην ομάδα και δεν το αναγνωρίζουν. Ψηφίζουν με βάση ποιος είναι αθλητικός. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κουράστηκα με όλη αυτήν την διαδικασία» δήλωσε απογοητευμένη η 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnb6l4wo6o1)


Την 4η υποψηφιότητα της Ελευθερίας στο Survivor All Star και τη στάση της στο συμβούλιο σχολίασε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εγώ είμαι διχασμένος δεν ξέρω αν όντως έχει δίκιο ή άδικο βέβαια. Η έπαρση πάντα πληρώνεται. Αλλά όπως και να έχει, δεν ξέρω αν όντως, έπρεπε να βγει ο Σπύρος ή η Ελευθερία σήμερα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnax6xgej6h)
Κλείσιμο


Εκτός από την ψηφοφορία το άλλο θέμα που απασχόλησε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν το πρωταπριλιάτικο ψέμα του Γιώργου Λιανού που οδήγησε τους Μπλε σε ψηφοφορία για να επιλέξουν παίκτη από την Κόκκινη ομάδα για... μεταγραφή με τον Σάκη Κατσούλη να «κερδίζει» την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας άφησε «αιχμές» για την επιλογή του Νίκου Μπάρτζη να διαλέξει την Σταυρούλα Χρυσαειδή από την αντίπαλη ομάδα, στην χθεσινή φάρσα που έκανε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

«Θα διάλεγες τον Σάκη, επειδή θα άφηνε ακέφαλη την Κόκκινη ομάδα, γιατί η Μαριαλένα δεν θα είχε εκείνο το στήριγμα για να φέρνει νίκες αγωνιστικά. Δεν καταλαβαίνω που δύο παίκτες επέλεξαν την Σταυρούλα. Ο Νίκος είναι πολύ κοντά με την Σταυρούλα και σαφώς θα την χρειαζόταν για σύμμαχό του στο παιχνίδι και θα την ήθελε κοντά του. Μία πανούργα Σταυρούλα πάντα θα χρειάζεται σε μία ομάδα» δήλωσε ο 45χρονος φαρμακοποιός.

«Από την άλλη ο Μάριος δεν ήθελε τον Σάκη. Γιατί να μην το θέλει και να νικά η ομάδα και να είναι δυνατή στην συνέχεια του Survivor;» απόρησε ο Μαρτίκας για τις επιλογές των συμπαικτών του στη... fake ψηφοφορία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnbfy5o7ssh)


Πάντως από την Κόκκινη ομάδα ακόμα δεν έχουν συνέλθει από τη φάρσα του Λιανού και στην παραλία τους σχολίαζαν τι θα γινόταν αν τελικά ο Σάκης άλλαζε μπαντάνα, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκεται μέσα σε λίγα λεπτά από την... κόλαση στον παράδεισο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnb9twkilnl)


Αν και οι Μπλε κατάφεραν την προηγούμενη εβδομάδα να νικήσουν στα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού και να βάλουν κάτι στο στομάχι τους, η πείνα παραμένει μεγάλη. Στην αναζήτηση τροφής οι παίκτες της Μπλε ομάδας βρήκαν ορισμένα δέντρα με καρπούς, τους οποίους μάζεψαν, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τρώει μέχρι και το σκουλήκι.

«Είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις ότι τελικά υπάρχει Θεός κι εμφανίζεται μπροστά σου. Εκεί που πεινάς φοβερά, εμφανίζονται τρία δέντρα με έναν φοβερό καρπό που δεν έχω ξαναφάει… Ακόμα και σκουλήκια να έχει μέσα, θα το φάμε γιατί πραγματικά πεινάμε» είπε ο 45χρονος φαρμακοποιός.

Τελικά η πρόβλεψή του επιβεβαιώθηκε, αφού ο καρπός της Ελευθερίας Ελευθερίου είχε μέσα ένα σκουλήκι κι ο Σπύρος τον πήρε από τα χέρια της για να τον φάει. «Τα άσπρα σκουλήκια τρώγονται» σχολίασε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnb7pjnxvsh)


Στο στίβο μάχης για την 2η ασυλία της εβδομάδας η μάχη των γυναικών ήταν ντέρμπι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnbmicl8nwh)


Οι Κόκκινες μπορεί να προηγήθηκαν με 3-1, όμως οι Μπλε δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4, να κάνουν την ανατροπή με την Ρία που ήταν σε εξαιρετική ημέρα έχοντας πετύχει 3 νίκες, όμως η Σταυρούλα κράτησε την ομάδα της ζωντανή και η Μαριαλένα «καθάρισε» την Ελευθερία για το 6-5 χαρίζοντας τη νίκη στις Κόκκινές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnbybaai7ip)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnc6vur8ok1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crncf8qq6o61)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crncik4ye1b5)


Στους άντρες στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε να μπαίνουν μόνο οι Κόκκινοι, οι οποίοι έκαναν περίπατο απέναντι στους αντιπάλους τους και με ένα 6-0 πήρα και τη 2η ασυλία, στέλνοντας ξανά στην κάλπη τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crncr9aeols9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnd0gcvqfc9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnd9oigb2l5)


Μάλιστα οι Κόκκινοι περίμεναν... μαγείρεμα Μαρτίκα στην ψηφοφορία, αφου θεωρούσαν πως ο ένας που θα βγει στον τάκο θα είναι πάλι ο 45χρονος φαρμακοποιός και ο δεύτερος θα κριθεί από την ψήφο του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnenmsaewk1)


Ωστόσο οι Κόκκινοι έπεσαν έξω, καθώς κάποιοι φρόντισαν να... μαγειρέψουν πριν τον Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnffvazjuu9)


Ο φαρμακοποιός ήταν ο ένας από τους δυο Μπλε που ψηφίστηκε και... κάθισε για 7η φορά στον τάκο του Survivor All Star εκεί οπού βρισκόταν ήδη και η Ελευθερία Ελευθερίου, όμως ο 2ο υποψήφιος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnfnwvod2zt)


Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, η Ρία Κολοβού στράφηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη για το γεγονός πως σχολιάσει τα πάντα και δεν αντέχουν αυτήν την κατάσταση. Από την άλλη κι ο Τάκης Καραγκούνιας έριξε τα καρφιά του για τον Σπύρο Μαρτίκα κι έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων. Το συμπέρασμα τόσο στους Κόκκινους, όσο και στους Μπλε ήταν ότι τελικά η ψηφοφορία.... μαγειρεύτηκε. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crnex1jizmi9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crng2hf1nq5t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crng3f6q7kyh)




Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν κατά Μπάιντεν: «Ψηφίστε με να δώσουμε ισχυρό μάθημα στις ΗΠΑ»

Γιάννης Στουρνάρας: Θα προκύψει κυβέρνηση, έχουμε γίνει όλοι πιο σοφοί από τις τελευταίες κρίσεις

Κακοκαιρία ILINA: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ποιες περιοχές θα πλήξει μέχρι το βράδυ της Τρίτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης