Νέες αιχμές κατά της Δύσης από τη Μόσχα, με τον Σεργκέι Λαβρόφ να κατηγορεί τους Συμμάχους πως δεν επιθυμούν να τερματιστούν οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία.
«Ο τελευταίος που απέδειξε πως η Δύση δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος, είναι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος είπε τις προηγούμενες ημέρες ότι μια εκεχειρία θα ήταν προς το συμφέρον της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Μου είναι δύσκολο να πω σε τι βασίζεται μια τόσο ρηχή ανάλυση» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
«Η μόνη υπόθεση που κάνουμε, είναι ότι η Δύση δεν θέλει να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, καθώς έχει γεωπολιτικά της συμφέροντα. Πρωτίστως, επιθυμεί να εξαλείψει έναν άλλο ανταγωνιστή της στην παγκόσμια σκηνή», συνέχισε ο Λαβρόφ.
«Για άλλη μια φορά, επιστήσαμε την προσοχή στην ανατρεπτική γραμμή των χωρών του ΝΑΤΟ, που έχουν παρασυρθεί στη σύγκρουση εδώ και πολύ καιρό και παρασύρονται σε αυτήν όλο και βαθύτερα. Στην πραγματικότητα πολεμούν στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου», συμπλήρωσε ο Ρώσος υπουργός.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.