Ρουμανία: «Καρμανιόλα» η υπόγεια διάβαση που έγινε το δυστύχημα με το πούλμαν - Δείτε φωτογραφίες από άλλα ατυχήματα

Ρουμανία: «Καρμανιόλα» η υπόγεια διάβαση που έγινε το δυστύχημα με το πούλμαν - Δείτε φωτογραφίες από άλλα ατυχήματα

Πάνω σε πινακίδα προσέκρουσε το πούλμαν με 47 Έλληνες τουρίστες στο Βουκουρέστι - Επτά τροχαία στον ίδιο δρόμο από τον Σεπτέμβριο

voukouresti2
Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε πριν λίγες ώρες σε έναν κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με 47 Έλληνες επιβαίνοντας προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε πινακίδα που προειδοποιούσε για το ύψος των διερχόμενων οχημάτων. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 24 άτομα, ενώ ένας άνδρας έχει αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο δρόμο καθώς η πινακίδα προειδοποιεί για το ύψος σε υπόγεια διάβαση που ακολουθεί. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας συνολικά 7 τροχαία έχουν συμβεί από τα εγκαίνιά του συγκεκριμένου δρόμου στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 έως σήμερα.

Gata! Am redeschis circulația la Pasajul Unirii! #haicasepoate #s4capitalabucurestiului #totulpentruoameni #danielbaluta

Posted by Daniel Băluță on Sunday, September 4, 2022
 

H υπόγεια διάβαση  Pasajul Unirii, άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από την ανακατασκευή που διήρκησε 77 μέρες και στοίχισε 14 εκατομμύρια lei. Στην είσοδο της υπάρχει η μοιραία μεταλλική μπάρα, η οποία προειδοποιεί τους οδηγούς για το μέγιστο ύψος των 3,5 μέτρων.

Punem la punct ultimele detalii la Pasajul Unirii! 77 de zile, 1.848 de ore de muncă, 300 de oameni zilnic pe șantier. Un efort extraordinar din partea echipei. Vă mulțumesc tuturor! #haicasepoate #s4capitalabucurestiului #totulpentruoameni #danielbaluta

Posted by Daniel Băluță on Friday, September 2, 2022
Κλείσιμο
 

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, μόλις 4 μέρες από τα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης έγινε ένα τροχαίο ατύχημα που θυμίζει αρκετά το δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγο. Τούρκος οδηγός φορτηγού προσέκρουσε στην ίδια μεταλλική μπάρα και κατέστρεψε την οροφή της καμπίνας του φορτηγού του, δίχως ο ίδιος να τραυματιστεί. 
τουρκος
 

Ο δήμαρχος του Τομέα 4, Daniel Băluță, ανέφερε τότε ότι θέλει οι οδηγοί να υπακούουν στην πινακίδα και τους κανόνες. Έγραψε ξεκάθαρα «απαγόρευση ύψους 3,5 μέτρων» στην είσοδο της υπόγειας διάβασης Unirii στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πως το περιστατικό συνέβη επειδή ο οδηγός προσπάθησε να περάσει με ένα φορτηγό ύψους 4,2 μέτρων μη προσέχοντας την πινακίδα. Ο Băluță επεσήμανε ότι αυτό το απαγορευτικό σήμα υπήρχε και πριν από τις εργασίες συντήρησης.

Δείτε εικόνες από τα κατά καιρούς τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο:

3053502006007251483585804085211830587998214n-1-1024x683
baluta
colaj-pasaj-piata-unirii1
image-2022-09-4-25771022-0-inaugurare-pasajul-unirii-1
Pasajul-Unirii-4-septembrie-2022
pasajul-unirii-800x533

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον: Η δικογραφία για τον ομαδικό βιασμό - «Αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουν πάθει και άλλοι»

Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της

Τροχαίο με λεωφορείο με 47 Έλληνες στη Ρουμανία - Ένας νεκρός, 24 τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης