Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη 

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη 

Εννέα άλλοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, δύο από τους οποίους σοβαρά, στη διάρκεια της επιδρομής του ισραηλινού στρατού, διευκρίνιοσε το υπουργείο Υγείας

gaza-palaistini-israil-israel2
Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από τις ισραηλινές δυνάμεις στη διάρκεια επιδρομής στην Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε ο παλαιστίνιος υπουργός Υγείας.

Πηγή στο κυβερνείο της Τζενίν δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνεται ο Άμπεντ Χάζεμ, αδελφός του Ραάντ Χάζεμ, ο οποίος κατηγορείται πως διέπραξε μια φονική επίθεση τον περασμένο Απρίλιο στη Τελ-Αβίβ.

Εννέα άλλοι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, δύο από τους οποίους σοβαρά, στη διάρκεια της επιδρομής του ισραηλινού στρατού, διευκρίνιοσε το υπουργείο Υγείας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε από την πλευρά του πως τα στρατεύματά του σκότωσαν «δύο υπόπτους που ήταν αναμιγμένοι σε αριθμο πρόσφατων επιθέσεων.

Ο Ραάντ Χάζεμ, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τρεις Ισραηλινούς ανοίγοντας πυρ στις 7 Απριλίου στη συνοικία Ντίζενγκοφ στο κέντρο του Τελ-Αβίβ, είχε σκοτωθεί λίγο μετά την επίθεση έπειτα από εκτεταμένο ανθρωποκυνηγητό.

Ειδήσεις σήμερα:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Ο Αλβανός κακοποιός δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους άνδρες των ΕΚΑΜ - Φωτογραφία-ντοκουμέντο

Επιδόματα - Ακίνητα: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν επιδοτήσεις, λόγω αύξησης των αντικειμενικών αξιών - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης