Γαλλία - κορωνοϊός: «Πράσινο φως» για τα προσαρμοσμένα εμβόλια
Σύσταση για χορήγηση συμπληρωματικής δόσης εμβολίου σε άτομα που κινδυνεύουν να εκδηλώσουν σοβαρή μορφή της νόσου, στις οικογένειές τους και σε επαγγελματίες υγείας
Ύστερα από τη σχετική γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), η Ανώτατη Αρχή Υγείας στη Γαλλία (HAS) ενέκρινε σήμερα τη χρήση δύο προσαρμοσμένων εμβολίων κατά της Covid-19, τα οποία έχουν τροποποιηθεί για να στοχεύουν την παραλλαγή Όμικρον του κορωνοϊού.
Τα νέα δισθενή εμβόλια που ανέπτυξαν οι Moderna και Pfizer/BioNTech στοχεύουν τόσο την υποπαραλλαγή BA.1 της Όμικρον όσο και την αρχική μορφή του ιού που ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα.
«Η HAS επιβεβαιώνει τη σύσταση για χορήγηση το φθινόπωρο συμπληρωματικής δόσης εμβολίου κατά της Covid-19 σε άτομα που κινδυνεύουν να εκδηλώσουν σοβαρή μορφή της νόσου, στις οικογένειές τους και σε επαγγελματίες υγείας», ανέφερε η γαλλική υγειονομική αρχή.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.