Νορβηγία: Σε απεργία πείνας οδηγοί Tesla γιατί τα αυτοκίνητα είναι ελαττωματικά

Νορβηγία: Σε απεργία πείνας οδηγοί Tesla γιατί τα αυτοκίνητα είναι ελαττωματικά

Προβλήματα με τα  ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα διαπιστώνουν οι οδηγοί στη Νορβηγία, οι οποίοι ευλεπιστούν ότι οι διαμαρτυρίες θα φτάσουν και στα αυτιά της εταιρείας

tesla
Ίσως είναι η πρώτη φορά που σε απεργία πείνας δεν κατεβαίνουν όσοι ζητούν κάτι, αλλά όσοι ήδη το έχουν και ζητούν να γίνει καλύτερο.

Αυτό είναι το αίτημα πολλών οδηγών στη Νορβηγία, οι οποίοι αφού έδωσαν (πάρα πολλά) χρήματα για το ηλεκτρικό αυτοκίνητό τους, τώρα διαπιστώνουν ότι πρέπει να δώσουν άλλα τόσα γιατί τα Tesla βγάζουν πολλές ζημιές.

Δεν ανοίγουν οι χειρολαβές από σε κάποια αυτοκίνητα, ο κινητήρας δεν ξεκινά στο κρύο ή τη ζέστη, δεν λειτουργεί σωστά το σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Τα ηλιακά συστήματα κάνουν συνεχή επανεκκίνηση, υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία φόρτισης.

Μέχρι και οι υαλοκαθαριστήρες συγκεκριμένων αυτοκινήτων παρουσιάζουν δυσλειτουργία. Τα φώτα δεν δουλεύουν σωστά και οι πόρτες ενίοτε ανοίγουν και από μόνες τους. Τελευταίες καταγγελίες ιδιοκτητών προς την Tesla ανέφεραν ότι εντοπίστηκε ακόμα και σκουριά σε καινούρια αυτοκίνητα.

Ο κατάλογος φαίνεται να είναι μακρύς για τους δυσαρεστημένους πελάτες της εταιρείας του Ελόν Μασκ που με την απεργία πείνας ευελπιστούν ότι οι καταγγελίες θα φτάσουν και στα αφτιά της εταιρείας.

Προσθέτουν ότι οι «όλες οι διαμαρτυρίες είναι αιτιολογημένες» και εξηγούν ότι «τα εργοστάσια δεν δοκιμάζουν την τεχνολογία που βάζουν στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού. Αντιλαμβάνεστε ότι τα προβλήματα βγαίνουν στην πορεία καθώς δεν έχουν δοκιμαστεί σωστά τα αυτοκίνητα».

Κλείσιμο
«Έχει να κάνει και με τις κλιματικές συνθήκες που κινείται ένα ηλεκτρικό όχημα καθώς έχουμε δει διαμαρτυρίες ιδιοκτητών και στις βόρειες χώρες που έχουμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στις μπαταρίες που πάρα πολλοί ιδιοκτήτες έχουν καταγγείλει ότι δεν διαρκούν όσα χρόνια λέει το εργοστάσιο», λένε ακόμη.



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμοί στη Σάμο: Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι - Αγωνία για τους μετασεισμούς

Μικρασιατική Καταστροφή: Διάβημα ΥΠΕΞ προς τον ΓΓ του ΝΑΤΟ για τα συγχαρητήρια στην Τουρκία

Υπουργείο Εργασίας: 14 ερωταπαντήσεις για το νέο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού συστήματος - Οι βασικές ρυθμίσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης