ΗΠΑ: Τρεις νεκροί σε μπαράζ πυροβολισμών στη Φιλαδέλφεια
Στο σημείο του αιματηρού περιστατικού βρέθηκαν δύο όπλα και πολλοί κάλυκες - Δεν έχουν γίνει συλλήψεις
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 11 τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.
Το περιστατικό συνέβη περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (τοπική ώρα, ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα) στη Σάουθ Στριτ.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αστυνομικοί σε περιπολία εντόπισαν ανθρώπους με όπλα που πυροβολούσαν ενάντια σε συγκεντρωμένο πλήθος. Ενας αστυνομικός πυροβόλησε οπλισμένο άνδρα, χωρίς να είναι γνωστό αν τον τραυμάτισε, που έριξε το όπλο του και διέφυγε.
Υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι στο σημείο όπως κάθε Σαββατοκύριακο.
Στο σημείο του αιματηρού περιστατικού βρέθηκαν δύο όπλα και πολλοί κάλυκες.
Νεκροί είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι τους με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες.
Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.
Μετά από τη σφαγή σε ένα σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας στις 24 Μαΐου, όπου σκοτώθηκαν 19 μικρά παιδιά και δύο δάσκαλοι, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 20 συμβάντα με πυροβολισμούς με πολλά θύματα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το αρχείο της ένωσης Gunviolence.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.