Επίσκεψη στο Σεν-Σεν-Ντενί πραγματοποίησε ο Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογώνστη Γαλλία.
«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», είπε ο Μακρόν.
Στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, το Σεν-Σεν-Ντενί έδειξε την ξεκάθαρη στήριξή του στον αριστερό υποψήφιο ΖανΛικ Μελανσόν, που έλαβε το 60% των ψήφων.
Ο Μακρόν επισκεπτόμενος εξάλλου αθλητικό κέντρο της περιοχής ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε κάποια χτυπήματα μαζί του.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3