Διανομέας της Amazon «φιλοξένησε» ξανθιά στο εταιρικό βανάκι και... έχασε τη δουλειά του - Δείτε βίντεο

Διανομέας της Amazon «φιλοξένησε» ξανθιά στο εταιρικό βανάκι και... έχασε τη δουλειά του - Δείτε βίντεο

«Φωτιά» στα κοινωνικά δίκτυα - «Το να επιτρέπεται σε μη εξουσιοδοτημένους επιβάτες να εισέρχονται σε οχήματα παράδοσης αποτελεί παραβίαση της πολιτικής της Amazon» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας

amazonsx-0
Διήρκεσε 11 δευτερόλεπτα, οι εικόνες όμως ήταν αρκετές για να συγκεντρωθούν πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο που εβαλε «φωτιά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναρτήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, και σήκωσε ισχυρό κύμα σχολίων.

Ένα βαν ανοίγει και από μέσα βγαίνει η «πέτρα του σκανδάλου», μια ξανθιά γυναίκα με κοντό, μαύρο φόρεμα. Η συγκεκριμένη, όμως, που εικονίζεται στο βίντεο φαίνεται να είχε προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις με εργαζόμενο-διανομέα της Amazon, που οδηγούσε το βαν, με αποτέλεσμα μετά την ευρεία κυκλοφορία του βίντεο να χάσει τη δουλειά του.


Ο διανομέας της Amazon στη Φλόριντα έμεινε άνεργος, αφότου χρήστες των κοινωνικών δικτύων επιδόθηκαν σε ανελέητο τρολάρισμα για το τι μπορεί να συνέβη μέσα στο φορτηγό του οδηγού της Amazon.

Η γυναίκα, φορώντας σαγιονάρες, βγαίνει ξαφνικά από τη μισάνοιχτη πόρτα στο πίσω μέρος του βαν, την οποία κρατά ο διανομέας.

Κλείσιμο
Το σκεπτικό της απόλυσης του υπαλλήλου βασίστηκε στο γεγονός ότι μια τέτοια εικόνα πλήττει την Amazon, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος έκανε λόγο για την παρουσία ενός «μη εξουσιοδοτημένου επιβάτη».

«Αυτό δεν αντικατοπτρίζει τα υψηλά πρότυπα που έχουμε για τους συνεργάτες μας, για την υπηρεσία παράδοσης και τους οδηγούς της» εξήγησε ο εκπρόσωπος. 

«Το να επιτρέπεται σε μη εξουσιοδοτημένους επιβάτες να εισέρχονται σε οχήματα παράδοσης αποτελεί παραβίαση της πολιτικής της Amazon και ο οδηγός δεν παραδίδει πλέον πακέτα σε πελάτες της Amazon», διευκρίνησε ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Η 48χρονη είχε καταγγείλει τον 54χρονο στην Αστυνομία - Δεν του έγιναν ούτε συστάσεις!

Χαμός σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη: «Το πάτωμα το διαλύσαμε πάνω στο κέφι, έτσι κάνουμε εμείς στην Κρήτη»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ανάρτηση για τα δίδυμα στη 2η θέση με τα περισσότερα likes στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης