Χάος προκλήθηκε σε παράσταση τσίρκουστη ρωσική πόλη Οριόλ, όταν μια αρκούδα άρχισε να επιτίθεται σε έγκυο θηριοδαμάστρια και χρειάστηκε η επέμβαση δύο άλλων ατόμων για να γλιτώσει η γυναίκα.
Οι στιγμές τρόμου που έζησαν οι θεατές καταγράφηκαν σε βίντεο.
Ευτυχώς, η γυναίκα υπέστη μόνο αμυχές και μελανιές από την επίθεση του ζώου.
«Πιθανότατα ζήλεψε γιατί είμαι έγκυος. Ευτυχώς έχω μόνο δύο γρατζουνιές και μια μελανιά στο πόδι. Παρόλα αυτά θα συζητήσω για το περιστατικό με πιο έμπειρους συναδέλφους μου. Όλα είναι καλά, πάντως, και με το ζώο και με το έμβρυο» δήλωσε η έγκυος θηριοδαμάστρια λίγο μετά την επίθεση που υπέστη.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες και τα δικαιώματα για 160 επαγγέλματα και ειδικότητες σε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, προσβάσιμη από κάθε ενδιαφερόμενο/η μέσω του διαδικτύου
Δραστηριότητα συνυφασμένη με την καινοτομία, προώθηση της ρομποτικής, αλλά και των πιο φωτεινών πτυχών της τεχνολογίας, άνοιγμα στα παιδιά και στους επιστήμονες του αύριο, το Πλαίσιο επενδύει συνεχώς στον πυλώνα της Εκπαίδευσης.