Μεσίστια η βρετανική σημαία στη Ντάουνινγκ Στριτ μετά τη δολοφονία του βουλευτή των Συντηρητικών

Μεσίστια η βρετανική σημαία στη Ντάουνινγκ Στριτ μετά τη δολοφονία του βουλευτή των Συντηρητικών

Ο Ντέιβιντ Έμες, 69χρονος βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

downingstreet
Μεσίστια κυματίζει η βρετανική σημαία πάνω από την κατοικία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στη Ντάουνινγκ Στριτ, σε ένδειξη σεβασμού προς τον βουλευτή που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σήμερα, Παρασκευή.

Ο Ντέιβιντ Έμες, 69χρονος βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από άνδρα που όρμησε πάνω του κατά τη διάρκεια συνάντησης με ψηφοφόρους, μαχαιρώνοντάς τον επανειλημμένα.

Sir David Amess: Boris Johnson returns to 10 Downing Street after Conservative MP dies


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από την επιθεση που δέχτηκε νωρίτερα έξω από εκκλησία ο βουλευτής των Συντηρητικών Σερ Ντέιβιντ Άμες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους ψηφοφόρους του στην εκλογική του περιφέρεια. 

Ο 69χρονος βουλευτής, που δέχτηκε αρκετές μαχαιριές, βρισκόταν για τουλάχιστον δυο ώρες στον χώρο της εκκλησίας, όπου γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς, τελικά, αποτέλεσμα. 

Στην ενημέρωσή της, η αστυνομία του Έσεξ ανέφερε πως «Μας κάλεσαν σε μια διεύθυνση στο Eastwood Road North λίγο μετά τις 12.05 το μεσημέρ σήμερα. Φτάσαμε και βρήκαμε έναν άντρα τραυματισμένο. Δέχτηκε βοήθεια από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δυστυχώς πέθανε στο σημείο. Ένας 25χρονος συνελήφθη άμεσα ως ύποπτος για φόνο, ενώ βρέθηκε κι ένα μαχαίρι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση. Δεν ψάχνουμε κανέναν άλλο σε σχέση με αυτό το περιστατικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Evergrande: Αδυνατεί να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία για να μειώσει το χρέος – «Μεμονωμένη περίπτωση» λέει το Πεκίνο

Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη: Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τον ρόλο της Ελλάδας ως περιφερειακού ηγέτη

Αντιεξουσιαστές έχτισαν αυθαίρετο μέσα στο Πολυτεχνείο! – Το ξήλωσε η Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης