Μπάιντεν: Σμήνος τζιτζικιών καθυστέρησε έξι ώρες την πτήση των εκπροσώπων Τύπου για Ευρώπη

Μπάιντεν: Σμήνος τζιτζικιών καθυστέρησε έξι ώρες την πτήση των εκπροσώπων Τύπου για Ευρώπη

Ένα σμήνος τζιτζικιών γέμισε τους κινητήρες του αεροσκάφους και κράτησε τους δημοσιογράφους καθηλωμένους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles της Ουάσινγκτον μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης

aeroplano_biden
Με καθυστέρηση αρκετών ωρών απογειώθηκε από την Ουάσινγκτον για την Ευρώπη το αεροπλάνο που μετέφερε τους εκπροσώπους Τύπου του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και γι'αυτό... έφταιγαν τα τζιτζίκια!

Συγκεκριμένα, ένα σμήνος τζιτζικιών γέμισε τους κινητήρες του αεροσκάφους και κράτησε τους δημοσιογράφους καθηλωμένους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles της Ουάσινγκτον μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η πτήση επρόκειτο, αρχικά, να απογειωθεί στις 21:00 τοπική ώρα, ωστόσο οι δημοσιογράφοι έπρεπε να περιμένουν για περίπου έξι ώρες, προκειμένου να επιβιβαστούν σε άλλο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν με ασφάλεια.

«Θα θυμάμαι αυτήν την ατελείωτη καθυστέρηση για πολλά χρόνια από τώρα», έγραψε στο Twitter ο ανταποκριτής του CNN, Phil Mattingly.

Ο Τζο Μπάιντεν αναχωρεί από την Ουάσιγκτον νωρίς την Τετάρτη (τοπική ώρα), ταξιδεύοντας με το Air Force One, στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην προεδρία των ΗΠΑ. Ο Αμερικανός πρόεδρος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις κορυφής με τους εταίρους της G7, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, πριν συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στη Βηρυτό: Πήγε να βουτήξει από γκρεμό 36 μέτρων και έπεσε πάνω σε σκάφος (Σκληρό βίντεο)

Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρίζουν δήθεν τους εργαζόμενους αλλά καταψηφίζουν απαγόρευση απολύσεων για νέους πατέρες και γονικές άδειες


Νίκος Δένδιας: Στρατηγική η σχέση μας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης