Ο κορωνοϊός εκτόξευσε τις πωλήσεις των... sex toys!

Ο κορωνοϊός εκτόξευσε τις πωλήσεις των... sex toys!

Χρυσές δουλειές έκαναν στην περίοδο του lockdown τα καταστήματα με τα ερωτικά βοηθήματα  - Ποια είναι τα είδη που προτίμησαν να αγοράσουν τα ζευγάρια  - O εγκλεισμός στο σπίτι είχε και θετικά αποτελέσματα στη libido των ζευγαριών

gynaika-voithimata34
Ένας χρόνος έχει κλείσει από τη στιγμή που η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε τον πλανήτη και η καθημερινότητα των πολιτών επηρεάστηκε τόσο με τα συνεχή lockdown όσο και με τα μέτρα των κυβερνήσεων, ανά τον κόσμο, για τον περιορισμό στην εξάπλωση του φονικού ιού.

Όπως συνέβη σε όλους τους τομείς που επηρεάστηκαν και ακόμη επηρεάζονται, έτσι έγινε και στον ερωτικό τομέα.

Πολλά ζευγάρια χώρισαν, άλλα αναθέρμαναν τη σχέση τους, ενώ δημιουργήθηκαν και νέες σχέσεις. Όπως η ερωτική ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων επηρεάστηκε έτσι έγινε και στη χώρα μας.

Όπως είπε στο protothema.gr ο Πάνος Καραγιάννης, εισαγωγέας ερωτικών βοηθημάτων και ιδιοκτήτης του megasexshop.gr η πανδημία μέσα σε όλα τα άσχημα, προσέφερε και κάτι κάλο.

Αύξησε τις πάσης φύσεως δραστηριότητες, κυρίως αυτές που σχετίζονται με τη γυμναστική, αλλά αύξησε και την επιθυμία ανδρών και γυναικών να συνευρίσκονται ερωτικά.

«Αποτέλεσμα των lockdown ήταν να διευρυνθούν οι φαντασιώσεις των ζευγαριών με αποτέλεσμα να υπάρξει μια απίστευτη αύξηση στις αγορές ερωτικών βοηθημάτων, παιχνιδιών και ενδυμάτων από τα sexshops, σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπολογίσουμε μια αύξηση 300% στη χρήση τέτοιων ειδών».

Κλείσιμο
Ο κ. Καραγιάννης εξήγησε ότι οι πελάτες έκαναν και κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά, με το ποσοστό να έχει αυξηθεί πάρα πολύ μετά τα μέτρα για lockdown, αλλά ευελπιστεί ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευκαιρία να πάνε στα μαγαζιά αυτού του είδους και να κάνουν τις αγορές τους.

«Το ηλεκτρονικό εμπόριο δούλεψε αρκετά καλά, αλλά ευελπιστούμε να ανοίξει σύντομα η αγορά ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να δει από κοντά το προϊόν, να το επεξεργαστεί και να συμβουλευτεί την έμπειρη ομάδα μας για ο,τιδήποτε θελήσει. Και αυτό γιατί μια γυναίκα που θέλει να αγοράσει μια γόβα θα προτιμήσει να τη δοκιμάσει από κοντά, ή ένας άνδρας θα θέλει να ενημερωθεί για τις κατηγορίες των βοηθημάτων. Βέβαια εμείς υποστηρίζουμε και την υπηρεσία του delivery, όπου ο καταναλωτής παραλαμβάνει την παραγγελία του μέσα σε λίγες ώρες στο χώρο του, αν είναι εντός Αθηνών. Για παράδειγμα αν παραγγείλει κάποιος κάτι στις 5 το απόγευμα μέχρι το βράδυ θα το έχει παραλάβει».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη το lockdown έφερε κοντά τόσο τα παντρεμένα ζευγάρια όσο και τα άλλα. Βέβαια μπορεί αυτό να είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να επιλέξουν χωριστούς δρόμους μιας και συνειδητοποίησαν ότι πλέον δεν ταιριάζουν, άλλοι πάλι προτίμησαν να «παλέψουν» για τη σχέση τους και να πειραματιστούν στο κρεβάτι τους.

«Όσοι δεν χώρισαν αυτή την περίοδο βρήκαν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους. Προτίμησαν να αγοράσουν βοηθήματα με τα ρούχα να έχουν την τιμητική τους. Ειδικά στολές νοσοκόμας, υπηρέτριας αλλά και γατούλας είχαν μεγάλη ζήτηση. Όπως είχαν επίσης διάφορα αξεσουάρ, αλλά και μαστίγια και χειροπέδες! Αύξηση είδαμε και στις πωλήσει κουκλών που είναι κυρίως για μοναχικούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, η αναλογία ανδρών γυναικών στους πελάτες είναι 50/50.

«Τα taboo του παρελθόντος δεν υπάρχουν. Ζούμε σε μια νέα εποχή όπου άνδρες και γυναίκες έχουν απενοχοποιήσει την συνεύρεση και το γεγονός ότι οι άνθρωποι πλέον δεν καταπιέζονται για την ψυχαγωγία τους έχει βοηθήσει αρκετά στην αγορά των προϊόντων μας».

Το περασμένο καλοκαίρι η εταιρεία του κ. Καραγιάννη είχε κάνει κάποια δώρα σε γιατρούς και νοσηλευτές για να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθειά τους, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να προβεί σε κάποια παρόμοια ενέργεια.

Eιδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Στα 1.724 τα νέα κρούσματα - 738 οι διασωληνωμένοι, 65 θάνατοι 

Εμβολιασμοί: Στις 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους πολίτες 65 – 69 ετών 


Πετρ Κέλνερ: Η ελληνική «περιπέτεια» του πλουσιότερου Τσέχου που «χάθηκε» στην Αλάσκα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης