Οι προσπάθειες για να αποκολληθεί το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που έχει μπλοκάρει εδώ και τέσσερις ημέρες τη Διώρυγα του Σουέζ, διεκόπησαν αργά χθες Παρασκευή και θα συνεχιστούν αργότερα σήμερα Σάββατο, ανέφεραν τρεις πηγές των αρχών της Διώρυγας.
Η τελευταία απόπειρα αποκόλλησης του Ever Given ξεκίνησε νωρίτερα χθες Παρασκευή μετά από εργασίες βυθοκόρησης για την απομάκρυνση 20.000 κυβικών μέτρων άμμου από τη βολβοειδή πλώρη του πλοίου.
Το περιστατικό, που συνέβη την Τρίτη, έχει προκαλέσει τεράστια συμφόρηση με δεκάδες πλοία να περιμένουν αποκλεισμένα στα δύο άκρα του καναλιού καθώς και στην περιοχή αναμονής στο κέντρο της Διώρυγας, καθώς και σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις πετρελαίου και άλλων προϊόντων.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία