Η Δανία, η Νορβηγία, η Ισλανδία και η Βουλγαρία ανέστειλαν τη χρήση του εμβολίου μετά τις αναφορές για δημιουργία θρόμβων στο αίμα σε ανθρώπους που εμβολιάστηκαν.
Η ANSM επισήμανε ότι μονάχα ένα περιστατικό πήξης αίματος έχει καταγραφεί στη Γαλλία, έπειτα από εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι συνδέεται με το εμβόλιο.
«Η αναλογία οφέλους/κινδύνου του εμβολίου παραμένει θετική», επισήμανε η ANSM στον ιστότοπό της.
Η γαλλική ρυθμιστική αρχή σημείωσε πως αξιολογεί την ασφάλεια όλων των εμβολίων κατά της Covid-19, που είναι διαθέσιμα στη Γαλλία, και παρακολουθεί ενεργά τις παρενέργειές τους.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.