
Το πιο τρομακτικό από την όλη υπόθεση, είναι η κακία που έχει βγει πλέον στην επιφάνεια, πιο τρομακτική κι από τον ίδιο τον ιό, πιο τρομακτική κι από την έλλειψη κλινών. Διαβάζω τα σχόλια και παρακαλάω να είναι "πληρωμένα" σχόλια και να μην είναι οι πραγματικές απόψεις των συνανθρώπων μου. Απορώ στα 37 μου χρόνια πού κρυβόταν καλά τόσο μίσος στην ψεύτικη, όπως αποδεικνύεται, ταμπέλα του "καλόψυχου και φιλότιμου" Έλληνα. Λυπάμαι πολύ για το πώς καταντήσαμε
..τυχαίος και φαίνεται. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις οτι πολυ συναθρωποί σου,αρνητές και συνωμοσιολόγοι,δεν σέβονται τις προσπάθειες που κάνουν οι υπόλοιποι, στέλνοντας έτσι στο νοσοκομείο αν όχι τον εαυτό τους κάποιον που ανήκει σε ευπαθή ομάδα.Αν δεν καταλαβαίνεις την αγανάκτηση τότε μάλλον ανήκεις στην ομάδα των αρνητών,οποτε δεν έχει νόημα να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Ρε απόφοιτε της σχολής Ερντογάν...η "κακία" που λες ότι βγάζουμε είναι απόρροια του στ@ρχιδισμού και του γραψίματος που επιδεικνύεται στον συνανθρωπός σας με το να αρνείστε να τηρείται τρία απλά πραγματάκια (πλύσιμο χεράκια,μασκούλα σε μυτουλα και στοματάκι και τήρηση αποστάσεων) ώστε κάποιοι άνθρωποι να μην πεθαίνουν εξαιτίας αυτου του covid-19 και να μην οδηγουμάσταν σε γενικό κλείσιμο με αποτέλεσμα άνεργοι να μην βρίσκουν δουλειά και εργαζόμενοι να χάνουν τις δουλειές του.
Δεν είναι κακία. Είναι συσσωρευμένη αγανάκτηση απέναντι σε φωνακλαδικες απαιδευτες ανεύθυνες μειοψηφίες.
Σ´ευχαριστω γι ´αυτο το σχολιο. Ετσι ειναι με τον κορωνοιο εχει βγει στην επιφανεια ολος ο ατομικισμος,ο παρτακισμός και η ρουφιανια...!!
Τέτοιες βλακειες οι ναζί τις κάνανε. Δηλαδή τι είναι οι λεγόμενοι ''αψεκαστοι'' η Αρία φυλή είναι και οι άλλοι πολίτες 2ης κατηγορίας? Όλοι άνθρωποι είμαστε και πρέπει να παλέψουμε για να σωθούμε. Κατάφεραν και σας χώρισαν σε δύο στρατόπεδα σας διχασαν και περνιεστε και για έξυπνοι που πέσατε σ αυτή την παγιδα.
Μάλιστα... Πάλι οι ναζί... Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αγαπητέ. Κάποιοι είναι πιο έξυπνοι, πιο ικανοί, πιο υπεύθυνοι κ.ο.κ. Γιατί οι ηλίθιοι, ανεύθυνοι εγκληματίες να μην τιμωρούνται με κάποιο τρόπο; Παίζουν με τις ζωές όλων μας, και θα τους συμπονούμε; Όχι βέβαια... Ο καθένας προ των ευθυνών του. Σωστότατοι οι Ελβετοί.
Αν είναι έτσι, εγώ που δεν πιστεύω στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα, να σταματήσω να πληρώνω φόρους. Ας πληρώνουν φόρους μόνο όσοι τους πιστεύουν και δεν είναι αρνητές.
Eπειδη τα τελευταια 5 χρονια ειμαι κατοικος Ζυριχης ας πω τη συμβαινει στην Ελβετια αυτη τη περιοδο γιατι δεν τα λετε ολα και δειχνετε μονο την επιφανεια λεγοντας ο ταδε προτεινε αυτο!!!!Kαταρχην ο Willy Oggier ειναι ενας οικονομολογος υγειας που συμβουλευει ορισμενα νοσοκομεια και οχι ο Ελβετος Τσιοδρας οπως αναφερεται στο αρθρο. Η Ελβετια απο την αρχη της κρισης εκανε μονο ενα lockdown για 1.5 μηνα περιπου, κατα τη διαρκεια αυτη οι πολιτες μπορουσαν ελευθερα να βγουν εξω χωρις sms και επιτρεπονταν οι συναντησεις εως 10 ατομων . Οι Ελβετοι αντιδρουσαν πολυ εντονα στα μετρα της ομοσπονδιακης κυβερνησης απο την αρχη εως και σημερα παρολο που εχουν 275.000 κρουσματα απο το Μαρτιο εως και σημερα και 3.300 θανατους. Η αρμοδια επιτροπη για την κορωνα εχει συμβουλεψει πολλες φορες απο τον Οκτωβρη την κυβερνηση να κανει lockdown αλλα δε θελουν ουτε καν να το σκεφτονται ο υπουργος οικονομικων Ueli Maurer εχει δηλωσει συγκεκριμενα δωσαμε 30δις φραγκα το Μαρτη τωρα ξεχαστε το!!!! .Οι περισσοτεροι πολιτες σκεφτονται επισης καταυτον τον τροπο οτι αν κλεισει η οικονομια η καταστροφη που θα ερθει θα ειναι μεγαλυτερη. Τα μετρα που τηρουνται εδω ειναι μασκα σε κλειστους χωρους συγκεντρωσεις εως 10 ατομων και αποστασεις τιποτα αλλο .Οι ΜΕΘ ασφυκτιουν και εδω επισης πλεον οπως αναφερουν το τελευταιο διαστημα αλλα δεν επικρατει αυτος ο πανικος οπως στην Ελλαδα.Eιναι σωστο και πρεπει να τηρουνται τα μετρα αλλα πρεπει να ηρεμησει η κατασταση λιγο γιατι πλεον παμε στην υπερβολη οταν απο το πρωι εως τοβραδυ μιλαμε για νεκρους και διασωληνωμενους και μπορει να εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα στο τελος.Πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτο τον ιο μεχρι να βρεθει η λυση αλλα η ζωη δε μπορει να σταματησει εντελως ακουστε και τον καθηγητη κ.Ιωαννιδη και αλλους στην επιστημονικη κοινοτητα δεν υπαρχει μονο μια λυση αργα η γρηγορα θα το καταλαβουμε.Μαζικα τεστ στο 70% του πληθυσμου οπως εκανε η Σλοβακια για να δουμε το επιδημιολογικο φορτιο με ακριβεια αυτοι που ειναι θετικοι να μπουν σε καραντινα οχι ολος ο πληθυσμος!!!!
Θα ειναι η πρωτη χωρα στο κοσμο που τιμωρει την ηλιθιοτητα, που ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου. Σε επομενο βημα ας τιμωρησουν και την παχυσαρκια που ειναι σοβαρος παραγοντας κινδυνου ή ακομη και τη γηρανση.Ελεος
Η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από την παχυσαρκία ενός ατόμου, καθώς αυτή, μακροπρόθεσμα ενδέχεται να βλάψει μόνο το ίδιο το άτομο. Όποιος, όμως, αγνοεί τον Κορωνοϊό, δεν τηρεί κανένα μέτρο προφύλαξης κτλ., το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει κόσμο στο λαιμό του. Είναι, δηλαδή, εν δυνάμει δολοφόνος.
Η Ελβετία δεν δέχτηκε να ακολουθήσει τον επικίνδυνο δρόμο των lockdown, οπότε δικαιολογημένα τα media θα ξερνάνε απειλές, ανακρίβειες και "ειδήσεις" όπως η συγκεκριμένη. Ένα σπουδαίο κράτος που κατακρίνεται απο δημοσιογράφους τριτοκοσμικής Μπανανίας των βαλκανίων.
To τι ιδεολογία έχεις δεν πρέπει να επηρεάζει την νοσηλεία. Γ'αυτο υπάρχει ο νομος που μπορεί να γίνει οσο αυστηρος χρειάζεται ώστε η ιδεολογία να μην βαζει σε κινδυνο μια ανθρώπινη ζωή. Αν αρχίσει να γίνεται αυτό πράξη μετα ακολουθούν οι καπνιστές, οι αλκοολικοι, οι τραυματιες δικυκλων χωρις κρανος κτλ και θα ειναι η αρχη μιας νεορατσιστικης κοινωνικης εξελιξης που μονο ασχημα γεγονοτα θα φερει.
Αν θελουν να πάνε σε ΜΕΘ και μετα να δουμε ποσοι θα απομεινουν που θα τους ρίξετε πόρτα. Αεριτζηδες
Μια σοβαρή χώρα ! Τώρα, συμπεριλάβετε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ τους, να ησυχάσουμε από τα ζώα
ρε κορωνοταλιμπαν ωρα να μεταναστευσεις στο ιραν