«Σαρώνει» η πανδημία στη Βρετανία: 378 θάνατοι και 24.141 νέα κρούσματα
Τα στατιστικά της Πέμπτης -πρώτη μέρα lockdown- ήταν ελαφρώς βελτιωμένα σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα
Εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες νέους ασθενείς με Covid-19 κατέγραψαν οι βρετανικές υγειονομικές αρχές την Πέμπτη, επιβεβαιώνοντας τους λόγους που ώθησαν τον Μπόρις Τζόνσον να αποφασίσει γενικό lockdown στη χώρα, παρά τις δεδομένες οικονομικές συνέπειες.
Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη καταγράφηκαν άλλοι 378 θάνατοι λόγω της πανδημίας, ενώ τα εντοπίστηκαν άλλα 24.141 κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες.
Τα στατιστικά της Πέμπτης -πρώτη μέρα lockdown- ήταν ελαφρώς βελτιωμένα σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, ωστόσο η μικρή μείωση θεωρείται δεδομένο ότι δεν οφείλεται στα μέτρα που έλαβε η βρετανική κυβέρνηση, καθώς είναι πολύ νωρίς για να αποδώσουν.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.