Στην Αθήνα επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (6/2) η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έξι μήνες μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης ανέβηκαν ξανά στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό κερδίζοντας 15-8 την Ιταλία στον μικρό τελικό.
Μαζί με την ομάδα επέστρεψε ο υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ενώ στο αεροδρόμιο ήταν ο ΓΓΑ και ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες πολίστες ο Γιώργος Μαυρωτάς.
Αυτό είναι το 6ο μετάλλιο της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών. Η ομάδα έχει 4 ασημένια και 2 χάλκινα και της λείπει μόνο το χρυσό!
Στην αποστολή μετείχαν οι αθλήτριες, Μπιτσάκου Αφροδίτη, Πάτρα Μαρία, Γρηγοροπούλου Ελένη, Καραγιάννη Ανδρονίκη, Ξενάκη Ελένη, Φουντωτού Ελευθερία, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Πλευρίτου Βασιλική, Σιούτη Χριστίνα, Σταματοπούλου Ιωάννα, Τορνάρου Σοφία, Τριχά Φωτεινή, Πλευρίτου Ελευθερία, Καρύτσα Ευαγγελία. Τις συνόδευαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χάρης Παυλίδης, ο συνεργάτης του Αντώνης Βλοντάκης, ο αναλυτής βίντεο Λευτέρης Κατσινούλας, η φυσιοθεραπεύτρια Μυρσίνη Βασιλοπούλου, ο γιατρός Σπύρος Μπάλας, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας, ενώ αρχηγός αποστολής ήταν ο Γρηγόρης Δέδες.
Κλείσιμο
Θυμίζουμε ότι μια εβδομάδα νωρίτερα και η Εθνική ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βελιγράδι κερδίζοντας επίσης την Ιταλία στον μικρό τελικό.
Φωτογραφίες από την άφιξη της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών
Οι αδελφές Ελευθερία και Βασιλική Πλευρίτου ποζάρουν με τα μετάλλιά τους.
Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη ήταν μέλος της καλύτερης επτάδας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο Χάρης Παυλίδης με τον συνεργάτη του Αντώνη Βλοντάκη.
Ο Γιώργος Μαυρωτάς υποδέχεται τα κορίτσια στο «Ελ. Βενιζέλος».
Ο Γιάννης Βρούτσης μαζί με την διεθνή πολίστρια Χριστίνα Σιούτη.
Τα κορίτσια που χάρισαν στην Ελλάδα το 6ο της μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο!
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.