Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Σεΐχης επιτέθηκε σε Βρετανίδα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Οι περιγραφές σοκάρουν

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Σεΐχης επιτέθηκε σε Βρετανίδα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Οι περιγραφές σοκάρουν

«Μου κατέβασε το ρούχο και μου χάιδεψε τα στήθη κάνοντας μια κίνηση σαν υαλοκαθαριστήρες» καταγέλλει η 32χρονη για Σεΐχη που ανήκει στην τέταρτη πλουσότερη βασιλική οικογένεια του κόσμου

arabas_ar
Ένα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με υπουργό να κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση» σε βάρος της διοργανώτριας φεστιβάλ λογοτεχνίας στο Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα Κέιτλιν Μακναμάρα η επίθεση από τον Σεΐχη Ναγιάν Μουμπάρακ Αλ Ναγιάν έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 32χρονη Μακναμάρα έχει ήδη καταθέσει στην Σκότλαντ Γιάρντ για την καταγγελία της σε βάρος του 69χρονου Σείχη.

Η ίδια, μάλιστα, μίλησε δημόσια για όσα βίωσε στους Sunday Times.

macnamara1
Ο Σείχης Ναγιάν Μουμπάρακ Αλ Ναγιάν (αριστερά) και η Κέιτλιν Μακναμάρα (δεξιά)


Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν εκείνη την 14η Φεβρουαρίου όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Σεΐχη για να την καλέσει σε δείπνο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε ποτέ μιλήσει μαζί του νωρίτερα. «Μετά από έξι μήνες εκεί ήμουν συνηθισμένη σε προσκλήσεις για συσκέψεις όλη την ημέρα. Και κανείς δεν έλεγε όχι στον Ναγιάν. Ήταν κάτι σαν θεός» πρόσθεσε η 32χρονη Βρετανίδα.

Όπως υποστηρίζει η αίσθηση που είχε ήταν ότι «με είχαν καλέσει στο γραφείο του διευθυντή για να μου κάνουν παρατήρηση επειδή μιλούσα στην τάξη». Λόγω, μάλιστα, της αίσθησης αυτής αποκαλύπτει ότι ενεργοποίησε τον tracker της εφαρμογής WatshApp ώστε να μπορούν να βλέπουν οι φίλοι της πού βρίσκεται.

Η ανησυχία της μεγάλωσε περισσότερο όταν αντί για το παλάτι, το αυτοκίνητο που τη μετέφερε την πήγαινε στην πόλη με τον οδηγό να μην την ενημερώνει για τον τελικό προορισμό.

Κατά την εκτίμησή της τελικά την πήγαν σε ένα μικρό νησί που θεωρείται καταφύγιο της βασιλικής οικογένειας των Εμιράτων.

Όταν μπήκε στο σπίτι που βρισκόταν ο Σεΐχης, αυτός ήταν πολύ φιλικός απέναντι της, την υποδέχθηκε με αγκαλιά και της έδωσε δώρο ένα ρολόι 3.500 λιρών με χρυσό και διαμάντια.

Αν και η Μακναμάρα λέει ότι προσπάθησε να κρατήσει σε επαγγελματικά επίπεδα τη συζήτηση, ο Σεΐχης άρχισε να την αγγίζει.

«Ανατρίχιασα. Ήταν δίπλα μου στον καναπέ και άρχισε να με χαϊδεύει στα χέρια και τα πόδια. Εγώ άρχισα να απομακρύνομαι και αυτός έγινε βίαιος. Ξαφνικά κατάλαβα γιατί ήμουν εκεί. Πόσο αφελής ήμουν» είπε στους Times η 32χρονη Βρετανίδα.

macnamara
Η Κέιτλιν Μακανμάρα σε παλαιότερές της φωτογραφίες


Αναζητώντας τρόπο διαφυγής χωρίς να τον προσβάλει η Μακναμάρα δέχθηκε να την ξεναγήσει στο σπίτι όταν ξαφνικά ο 69χρονος «μου άρπαξε το πρόσωπο και με φίλησε». Όταν, δε, μπήκαν σε ένα χρυσό ασανσέρ «εκείνος με έσπρωξε στο τοίχωμα και άρχισε να τρίβει τα στήθη μου κάνοντας κινήσεις σαν υαλοκαθαριστήρας».

«Σήκωσε το ρούχο του, ήταν γυμνός από κάτω. Ανέβηκε πάνω μου, μου τράβηξε κάτω το φόρεμα και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου» πρόσθεσε στην περιγραφή της η Μακναμάρα.

Τελικά η Μακναμάρα κατάφερε να φύγει υποστηρίζοντας ότι τις ημέρες που ακολούθησαν ο Σεΐχης την πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο και της έστειλε πολλά μηνύματα.

Από την πλευρά του ο Σεΐχης ο οποίος αρέσκεται να αυτοαποκαλείται ο «Σείχης της Καρδιάς» αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει «έκπληκτος και στεναχωρημένος» από τους ισχυρισμούς της Μακναμάρα.

Η οικογένεια του Σεΐχη είναι η τέταρτη πλουσιότερη βασιλική οικογένεια στον κόσμο ελέγχοντας το fund που μεταξύ άλλων κατέχει και την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ από την πλευρά τους ανακοίνωσαν ότι δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ειδήσεις σήμερα:

H Josephine έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του J2US: Το όργανό μου είναι το κορμί μου

18 Οκτωβρίου 1981: Η πρώτη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Έτσι θα πάρουν τα αναδρομικά οι κληρονόμοι - Οι διευκρινίσεις από το υπ. Εργασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης