Στο χείλος του ολοκληρωτικού πολέμου μοιάζει να βρίσκονται ηΑρμενία και το Αζερμπαϊτζάν. Οι μάχες μαίνονται πλέον εντός και εκτός τουΝαγκόρνο Καραμπάχ. Η πρωτεύουσα του πάντως, το Στεπανακέρτ, χτυπήθηκε από τους Αζέρους, με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας να κάνει λόγο για «πολλούς τραυματίες».
Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε και τον θάνατο άλλων 54 στρατιωτών του, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τω αρμενικών στρατιωτικών απωλειών σε 158.
Την ώρα που η Μόσχα στέλνει μήνυμα κατά της τουρκικής στρατιωτικής εμπλοκής, η ενεργή συμμετοχή του Ερντογάν στις συγκρούσεις καθίσταται ολοένα και πιο εμφανής. «Έχουμε αποδείξεις», τόνισε ο Αρμένιος πρωθυπουργός: «Χρησιμοποιούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τουρκικά F-16 για να βομβαρδίσουν περιοχές όπου ζουν άμαχοι στο Άνω Καραμπάχ». «Η διεθνής κοινότητα και κυρίως η αμερικανική κοινή γνώμη θα πρέπει να γνωρίζει ότι F-16 που κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή για να σκοτώνουν Αρμένιους σε αυτή τη σύγκρουση. Υπάρχουν αποδείξεις ότι Τούρκοι διοικητές του στρατού εμπλέκονται άμεσα στη διοίκηση της επίθεσης».
Εκτός από τις αρμενικές κατηγορίες περί κατάρριψης στρατιωτικού αεροσκάφους, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρεται σε τζιχαντιστες από τη Συρία. Σύμφωνα με αυτό, τουλάχιστον 28 Σύριοι μαχητές έχουν σκοτωθεί στις μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, πολεμώντας στο πλευρό των Αζέρων. Μάλιστα, ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, ανέφερε ότι πρόκειται για μέλη πιστών στον Ερντογάν αντάρτικων ομάδων, που είχαν αναπτυχθεί στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού. Κάποιες χιλιάδες από αυτούς έχουν ενωθεί με τις δυνάμεις των Αζέρων. Σύμβουλος του Αζέρου προέδρου χαρακτήρισε παραπληροφόρηση τις καταγγελίες, τονίζοντας ότι «το Αζερμπαϊτζάν δεν χρειάζεται ξένους μαχητές γιατί έχει επαγγελματικό στρατό».
Πιθανολογείται ότι η Άγκυρα βρίσκεται και πίσω από την παρεμπόδιση της εκεχειρίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας δήλωσε έτοιμο να συνεργαστεί με τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) για την επιβολή της. Ο δε πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Αζέρο ομόλογό του και τον πρωθυπουργό της Αρμενίας.
«Η επιχείρηση προσέγγισης των δύο πλευρών θα ξεκινήσει από απόψε», δήλωσε χθες. Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς στη Γαλλία των δύο δημοσιογράφων της εφημερίδας Le Monde που τραυματίστηκαν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Την ίδια στιγμή, οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι έκπληξαν 159 κυβερνητικά sites του Αζερμπαϊτζάν. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να ζητήσει από την Αρμενία να αποσυρθεί από τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν τόνισε, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη με τον Ιταλό ομόλογό του, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.