Ξέσπασμα Χαρδαλιά υπέρ Τσιόδρα: Είμαστε μια οικογένεια με τον Σωτήρη, δουλεύει αδιάκοπα

Ξέσπασμα Χαρδαλιά υπέρ Τσιόδρα: Είμαστε μια οικογένεια με τον Σωτήρη, δουλεύει αδιάκοπα

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε αποφασίσει» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

04444444
Για την ρόλο του Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρθηκε, απαντώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Αρχικά, σε ερώτηση για το εάν θα επιστρέψει η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, είπε: Με τον κ. Τσίοδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από ό,τι κάναμε στην αρχή την πανδημίας. Ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, με περισσότερο focus στο επιδημιολογικό».

Σημείωσε πως συζητούν μαζί του καθημερινά και πως ο ίδιος έχει επιλέξει να εμφανίζεται όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος σε φήμες που έχουν κυκλοφορήσει περί διαφωνιών του κ. Τσιόδρα με τα μέτρα, είπε:

«Είμαστε όλοι μια οικογένεια και υπάρχουν και διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε αποφασίσει».

Ακόμη, ανέφερε πως ο κ. Τσιόδρας είναι «ένας άνθρωπος που έχει ένα χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμα περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί».

Αναλυτικά ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε:  «Λοιπόν, αυτό θα μου επιτρέψετε να το απαντήσω εγώ. Με τον κύριο Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό απ’ ό,τι κάναμε από την πρώτη μέρα της πανδημίας. Οι πρωινές μας συσκέψεις, οι τηλεδιασκέψεις, οι τεχνικές συσκέψεις, ό,τι κάναμε, κάνουμε και τώρα. Ο κύριος Τσιόδρας είναι παρών. Συμμετέχει με όλη την ομάδα των Επιδημιολόγων.  Με περισσότερο focus στο κομμάτι το επιστημονικό και το επιδημιολογικό. Είναι ο άνθρωπος που μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Δείτε, όπου χρειάζεται να παρέμβουμε, παρεμβήκαμε μαζί με τον κύριο Τσιόδρα και ο ίδιος έχει επιλέξει, όταν χρειάζεται, να
δίνει το παρών σε σχέση με κάποια ζητήματα.

Λοιπόν, η φημολογία που ακούγεται και που δεν αφορά μονάχα με διαφωνίες του κυρίου Τσιόδρα, αλλά μεταξύ Υπουργών. Είμαστε όλοι μία ομάδα και να σας πω και κάτι; Είμαστε μια οικογένεια. Και σε αυτή την οικογένεια μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όπως υπάρχουν στις οικογένειες όλων μας. Το ζήτημα είναι όμως ότι μέσα από το διάλογο, μέσα από τη συνεργασία, μέσα από μία ευρύτερη συναίνεση προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο.

Και, πιστέψτε με, δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όλα όσα έχουμε προχωρήσει και μπορώ να σας το καταθέσω δημόσια αυτό. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ένα πολύ χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμη περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων, για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί.»

Ειδήσεις σήμερα: 

Στη «φάκα» οργάνωση που καλλιεργούσε κάνναβη σε Αττική, Αρκαδία και Κορινθία

ΗΠΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό η Ιβάνκα, ο Τζάρεντ Κούσνερ και ο 14χρονος γιος του Τραμπ

Κλείνει προσωρινά το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο λόγω κρούσματος κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ