Εκλογές ΗΠΑ: Ο Ομπάμα φοράει τη μάσκα του και βρίσκεται στο πλευρό του Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Ομπάμα φοράει τη μάσκα του και βρίσκεται στο πλευρό του Μπάιντεν

Το άλλοτε δίδυμο στην προεδρία των ΗΠΑ ξανασμίγει ενόψει των εκλογών – Τι δείχνει το βίντεο που δημοσιοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα

obama_biden
Στο πλευρό του «φίλου» του και αντιπροέδρου του Τζο Μπάιντεν βρίσκεται ο Μπαράκ Ομπάμα, που δίνει τη μάχη των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Σε σημερινή του ανάρτηση στο twitter, ο Ομπάμα δημοσιοποίησε αποσπάσματα βίντεο που θα προβληθεί αύριο. Σε αυτό, ο ίδιος αλλά και ο Μπάιντεν, έχουν συνομιλία εξ αποστάσεως στο ίδιο δωμάτιο, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού. Νωρίτερα, οι δύο πολιτικοί φαίνονται να φορούν τις μάσκες τους, ενώ πηγαίνουν στον χώρο.

«Τίποτα καλύτερο από μία συζήτηση με τον φίλο μου Τζο» γράφει ο Ομπάμα.




«Θα μπορούσες να φανταστείς, όταν ήσουν πρόεδρος ότι απλά θα έλεγες: "Δεν είμαι υπεύθυνος, δεν είμαι υπεύθυνος;"», λέει ο Τζο Μπάιντεν αναφερόμενος στη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στην πανδημία.

«Δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις λέξεις όταν ήμασταν στην εξουσία», απαντάει ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ προσθέτει ότι ο λόγος για τον οποίο επέλεξε τον Μπάιντεν ως αντιπρόεδρο είναι μεταξύ άλλων η ικανότητά του να συνδεθεί με τους ανθρώπους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, που αποχώρησε από την εξουσία τον Ιανουάριο του 2017, με τη δημοτικότητά του στο ζενίθ, μετρά περισσότερους από 120 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter. Ο Τζο Μπάιντεν έχει λίγους παραπάνω από 7 εκατομμύρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλιμάκωση στο Αιγαίο «βλέπουν» οι Γερμανοί μετά την παρέμβαση Μέρκελ

Ρημάζει το ράντσο του Βγενόπουλου στην Πάρνηθα - Δείτε φωτογραφίες

Ληξιαρχικές πράξεις θανάτου: Ψηφιακά διαθέσιμες μέσω του gov.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης