Ντόναλντ Τραμπ: «Όταν ήμουν 12 ετών μου έκανε δώρο εσώρουχα» γράφει η ανιψιά του

Ντόναλντ Τραμπ: «Όταν ήμουν 12 ετών μου έκανε δώρο εσώρουχα» γράφει η ανιψιά του

Η Μαίρη Τραμπ αποκαλύπτει ότι πώς αντέδρασε ο Αμερικανός πρόεδρος όταν έφαγε... χυλόπιτα από τη Μαντόνα και την Καταρίνα Βιτ - Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου

trump_2
Νέες «πιπεράτες» αποκαλύψεις από αποσπάσματα του βιβλίου της ανιψιάς του Αμερικανού προέδρου, Μαίρη Τραμπ, φέρνουν σε δεινή θέση τον ένοικο του Λευκού Οίκου.

Όπως ισχυρίζεται η κλινική ψυχολόγος στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο «Πάρα πολλά και ποτέ αρκετά: Πώς η οικογένεια μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο», όταν ήταν 12 ετών, της έκανε δώρο κάτι αρκετά προσωπικό: εσώρουχα!

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ, η ανιψιά του Αμερικανού προέδρου Μαίρη Τραμπ σκιαγραφεί με μελανά χρώματα τον Τραμπ στο βιβλίο της, που κυκλοφορεί στις 14 Ιουλίου, δίνοντας τροφή για ποικίλα σχόλια από τα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο Τραμπ, πάντως, πρέπει να νιώθει πολύ άβολα με τη Μαίρη να αποκαλύπτει την διεστραμμένη πλευρά του.


Η «τοξική οικογένεια» των Τραμπ

Σύμφωνα με το CNN, η 55χρονη Μαίρη καταγράφει στο βιβλίο της τις δικές της αναμνήσεις και συνομιλίες με μέλη της οικογένειας Τραμπ.

Η Mαίρη Tραμπ έχει διδακτορικό στην ψυχολογία. Είναι κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του Ντόναλντ Τραμπ, Φρεντ, ο οποίος πέθανε το 1981 εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ.

Κλείσιμο
Το βιβλίο της 240 σελίδων αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα την ώρα που ο 74χρονος θείος της διεκδικεί μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Στην περιγραφή του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster» η Μαίρη παρουσιάζει ένα πορτρέτο του Ντόναλντ Τραμπ και της «τοξικής του οικογένειας», το οποίο, όπως επισημαίνει, τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Δεν μπορεί την απόρριψη από γυναίκες

Η ανιψιά του Τραμπ ισχυρίζεται ότι ο θείος της δεν μπορεί να δεχτεί ότι μία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται γι' αυτόν.

«Όταν τρώει χυλόπιτα από γυναίκες, τότε γι΄ αυτόν είναι οι χειρότερες, οι πιο άσχημες και οι πιο σκύλες που είχε γνωρίσει ποτέ. Όπως συνέβη με τη Μαντόνα - και τη Γερμανίδα σταρ της παγοδρομίας, Καταρίνα Βιτ», γράφει, μεταξύ άλλων στο βιβλίο της.

Όσο για τα Χριστούγεννα του 1977 που ήταν δώδεκα ετών, η Μαίρη υποστηρίζει ότι θα της μείνουν αξέχαστα!.

«Έλαβα ως δώρο ένα πακέτο εσωρούχων, αξίας δώδεκα δολαρίων, από τον Ντόναλντ και την τότε σύζυγό του Iβάνα. Ο αδερφός μου, μόλις δύο ετών, έλαβε για δώρο ένα δερμάτινο σημειωματάριο», επισημαίνει στις σελίδες του βιβλίου της.

Ειδήσεις σήμερα

Πομπέο: Πρόοδος στις συνομιλίες με την ΕΕ για το άνοιγμα των συνόρων

Τραγική η κατάσταση στις ΗΠΑ: Τα κρούσματα κορωνοϊού ξεπέρασαν τα τρία εκατομμύρια

Τραμπ: Μπορεί να κόψω τη χρηματοδότηση στα σχολεία εάν δεν ανοίξουν τον Σεπτέμβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης