Τραμπ: Μπορεί να κόψω τη χρηματοδότηση στα σχολεία εάν δεν ανοίξουν τον Σεπτέμβριο

Τραμπ: Μπορεί να κόψω τη χρηματοδότηση στα σχολεία εάν δεν ανοίξουν τον Σεπτέμβριο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε τη διαφωνία του με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων και Πρόληψης (CDC) «για τις πολύ αυστηρές και δαπανηρές οδηγίες» τους για το άνοιγμα των σχολείων

donald54
Νέες απειλές εξαπολύει ο πλανητάρχης εν μέσω έξαρσης της πανδημίας σε πολλές πολιτείες της Αμερικής. Να κόψει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε σχολεία εάν δεν λειτουργήσουν το Σεπτέμβριο με φυσική παρουσία των μαθητών, απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ.


«Στη Γερμανία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και πολλές άλλες χώρες, τα σχολεία είναι ανοιχτά χωρίς προβλήματα. Οι Δημοκρατικοί νομίζουν ότι θα τους βλάψει πολιτικά εάν τα αμερικανικά σχολεία ανοίξουν πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά είναι σημαντικό για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Μπορεί να κόψω τη χρηματοδότηση εάν δεν ανοίξουν!», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.


Κλείσιμο
Σε δεύτερο «τιτίβισμά» ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε τη διαφωνία του με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων και Πρόληψης (CDC) «για τις πολύ αυστηρές και δαπανηρές οδηγίες τους για το άνοιγμα των σχολείων. Ενώ θέλουν να ανοίξουν, ζητούν από τα σχολεία να κάνουν μη πρακτικά πράγματα».

Ειδήσεις σήμερα

Προανακριτική Novartis: Στη Βουλή το κείμενο του εξωδικαστικού της εταιρείας με τις ΗΠΑ

Αγία Σοφία: Τα τουρκικά ΜΜΕ προεξοφλούν ότι θα γίνει τζαμί

«Χάθηκαν» 30.000 αιτήσεις για επιστρεπτέα προκαταβολή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης