Μακρόν: Την Δευτέρα ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου υπουργικού
Ο Μακρόν και ο νέος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ θα συναντηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων για να συζητήσουν το σχήμα
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πρόκειται να ανακοινώσει την Δευτέρα τη σύνθεση του νέου υπουργικού του συμβουλίου, δήλωσαν σήμερα δύο πηγές που πρόσκεινται στον πρόεδρο, μετά την αντικατάσταση του πρωθυπουργού Εντουάρ Φιλίπ, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει δήμαρχος της Χάβρης, όπου εξελέγη.
Ο Μακρόν και ο νέος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ θα συναντηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων για να συζητήσουν το σχήμα της νέας κυβέρνησης αργότερα σήμερα, είπαν οι πηγές.
"Σε αυτό το στάδιο εξετάζεται ένα σχήμα με περίπου 20 υπουργούς. Οι υφυπουργοί θα ανακοινωθούν σε ένα δεύτερο στάδιο", είπε η μια πηγή στο Reuters.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.