Τραμπ μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν περί νοθείας στις εκλογές: Εάν χάσω θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα

Τραμπ μετά τις δηλώσεις Μπάιντεν περί νοθείας στις εκλογές: Εάν χάσω θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα

Ένα 24ωρο νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν είπε πως ο Τραμπ ενδέχεται να κλέψει και να αρνηθεί να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο

BB13O6r7
Εν μέσω δημοσκοπικής κατρακύλας του Ντόναλντ Τραμπ και ενώ η δυσάρεσκεια του κόσμου είναι φανερή τόσο για τους χειρισμούς του αναφορικά με την πανδημία όσο και για τις δηλώσεις του μετά τη δολοφονία του Αφοαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα, εάν χάσει στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο Δημοκρατικός αντίπαλός του, Τζο Μπάιντεν, είπε πως ο Τραμπ ενδέχεται να «κλέψει» και να αρνηθεί να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, ο Μπάιντεν είπε πως θα ενεργοποιηθεί ο στρατός εάν δεν αφήσει την εξουσία ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στην περίπτωση ήττας

«Ασφαλώς, εάν δεν νικήσω, δεν θα νικήσω. Αυτό που εννοώ, ξέρετε, είναι ότι θα συνεχίσω και θα κάνω άλλα πράγματα», διαβεβαίωσε ο Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Channel και προβλήθηκε σήμερα.

Καθώς η κούρσα μεταξύ του Τραμπ και του Μπάιντεν έχει ενταθεί ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, οι δύο πολιτικοί υποστηρίζουν ότι η αντίπαλη πλευρά σκοπεύει να «κλέψει» τη νίκη.

Κλείσιμο
Ο Μπάιντεν, που προηγείται του Τραμπ στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, είπε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα πως η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι πως ο Τραμπ θα επιχειρήσει να «κλέψει» τις εκλογές, αν και ο πρώην αντιπρόεδρος δεν εξήγησε περαιτέρω με ποιον τρόπο πιστεύει πως ο Τραμπ ενδεχομένως θα επιχειρήσει να το κάνει αυτό. 

Τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου στο Fox News υπονοούν ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, όμως ο πρόεδρος δεν το είπε ακριβώς. 

Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας - «Tην κοκκινομάλλα πρέπει να βρει η Αστυνομία» λέει η μητέρα της

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του θύματος, του συντρόφου της 35χρονης και οι απίστευτοι ισχυρισμοί της

Κορωνοϊός: Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα στον Εχίνο - Αντιδρούν οι κάτοικοι για τη νέα καραντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης