Επική γκάφα από τον γιο του θρυλικού Σούπερμαν: Έκανε ρεπορτάζ χωρίς... παντελόνι!

Επική γκάφα από τον γιο του θρυλικού Σούπερμαν: Έκανε ρεπορτάζ χωρίς... παντελόνι!

Ο δημοσιογράφος Γουίλ Ριβ έκανε επική γκάφα την ώρα που έδινε χθες το πρωί το ρεπορτάζ για τα φαρμακεία του μέλλοντος, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America»

arthrou_2
Δίνοντας ρεπορτάζ από το σπίτι του, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί του λόγω του κορωνοϊού, ένας νεαρός δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου «ABC» φόρεσε το σακάκι του, ωστόσο, ξέχασε να βάλει το παντελόνι του.

Ο 27χρονος Γουίλ Ριβ, που δεν είναι άλλος από τον γιο του θρυλικού «Σούπερμαν», Κρίστοφερ Ριβ, έκανε επική γκάφα την ώρα που έδινε χθες το πρωί το ρεπορτάζ για τα φαρμακεία του μέλλοντος, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America».

Why Will Reeve Went on ‘GMA’ With No Pants


Φορώντας γκρι σακάκι και γαλάζιο πουκάμισο, αυτό που εντόπισαν οι πιο παρατηρητικοί χρήστες του Twitter, ήταν πως ο Αμερικανός ρεπόρτερ δεν φορούσε παντελόνι.

«Γουίλ φόρεσε κανένα παντελόνι», έγραψε στο Twitter τηλεκριτικός τοπικού αμερικανικού μέσου.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε ότι ο Γουίλ φορώντας σορτς σε ζωντανή σύνδεση είναι σε mood καραντίνας.

gma12


O νεαρός δημοσιογράφος έστησε ο ίδιος το κινητό του με το οποίο βγήκε ζωντανά στην εκπομπή και μάλλον δεν υπολόγισε σωστά. Αντί, λοιπόν, το πλάνο να τον δείχνει από τη μέση και πάνω, αποκάλυπτε το γυμνό του πόδι.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο Ριβ ορκίστηκε πως δεν φορούσε το εσώρουχό του, αλλά ένα σορτσάκι γυμναστικής. Με λίγα λόγια είπε ότι προετοιμάστηκε για την πρωινή του γυμναστική, από τη μέση και κάτω ...

Ο ίδιος εξήγησε ότι αποφάσισε να φορέσει τα αθλητικά για την πρωινή του γυμναστική, πριν ακόμη βγει για να δώσει το ρεπορτάζ.

«Προετοιμάστηκα για την γυμναστική μου μετά την εκπομπή λίγο πιο νωρίς. Η γωνία της κάμερας, αλλά και φίλοι, άνθρωποι της οικογένειας και αρκετοί εκατοντάδες ξένοι στα social media με έκαναν να το ξανασκεφτώ» έγραψε σε άλλη ανάρτησή του ο ρεπόρτερ. «Πίσω στη δουλειά τώρα. Φοράω παντελόνι», έγραψε αστειευόμενος στο μήνυμά του ο Γουίλ Ριβ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τραμπ επιμένει - Κάνουμε πολλά τεστ και για αυτό έχουμε τόσα κρούσματα

Ανησυχία: Και στις ΗΠΑ νοσηλεύονται παιδιά με φλεγμονώδη νόσο

Πενς όπως Τραμπ: Πήγε σε νοσοκομείο και αρνήθηκε να βάλει μάσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης