Η θεραπεία Hydromassage διαθέσιμη και στη χώρα μας αποκλειστικά στο Κέντρο της OsteoStrong® στη Γλυφάδα

Η θεραπεία Hydromassage διαθέσιμη και στη χώρα μας αποκλειστικά στο Κέντρο της OsteoStrong® στη Γλυφάδα

Η OsteoStrong® είναι η πρώτη που έχει ενσωματώσει το biohacking στις υπηρεσίες της!

osteostrong-hudromassage
Το biohacking είναι ένας διεθνής όρος, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Με πολύ απλά λόγια αναφέρεται στη χρήση της βιολογίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας με στόχο την επίτευξη της βέλτιστης λειτουργικότητας του ανθρώπινου σώματος.

Βασικός σκοπός είναι η εφαρμογή των πιο αποτελεσματικών και καινοτόμων συστημάτων για την παραγωγή του μέγιστου δυνατού οφέλους μέσα στον λιγότερο δυνατό χρόνο και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

Το biohacking κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος παγκοσμίως στις υπηρεσίες υγείας και γι’ αυτό σε λίγα χρόνια θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, βοηθώντας μας να απογειώσουμε τα επίπεδα υγείας κι ευεξίας μας.

Η OsteoStrong® είναι η πρώτη που έχει ενσωματώσει το biohacking στις Υπηρεσίες της!

Στα κέντρα της OsteoStrong® διαθέτουμε εκπληκτικές συσκευές και υπηρεσίες biohacking, μια από τις οποίες είναι και η θεραπεία Υδρομασάζ, που μπορούν να σας αναγεννήσουν σε κυτταρικό επίπεδο και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, πράγμα απαραίτητο για τη διατήρηση της καλής υγείας.

Το Yδρομασάζ είναι μια θεραπεία πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη σε θέματα αντιμετώπισης μυϊκών πόνων και μπορεί να χρησιμεύσει ως αποτελεσματική εναλλακτική λύση για όσους επισκέπτονται spa ή αναζητούν θεραπείες σώματος χωρίς επαφή.

To HydroMassage είναι ένα είδος υδροθεραπείας, το οποίο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και βασισμένο στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, προσφέρει άνεση και ανακούφιση σε όλο το σώμα.

Ενώ πολλές υδροθεραπείες απαιτούν βύθιση στο νερό, το HydroMassage χρησιμοποιεί πίδακες νερού μέσα από ένα κρεβάτι για να κάνει μασάζ στο σώμα. Είναι ασφαλές και απευθύνεται σε άτομα σχεδόν όλων των ηλικιών, προκαλώντας γενική ευεξία τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό.

Οφέλη ευεξίας και υγείας:

• Παρέχει προσωρινή ανακούφιση από πόνους, καθώς βοηθά στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών και επιτρέπει στο σώμα να χαλαρώσει

Κλείσιμο
• Είναι ιδανικό για τους πόνους της πλάτης και της μέσης

• Μειώνει τα επίπεδα στρες και άγχους

• Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική ανάκαμψη και αποκατάσταση των μυών κι ενδείκνυται για αθλητές, καθώς υποβοηθάει στην εκτέλεση προπονήσεων μεγαλύτερης έντασης

Το νερό χρησιμοποιείται για ιατρικές θεραπείες από τις μέρες της αρχαιότητας καθώς, ως κομμάτι της φυσικής ιατρικής, μπορεί να παράγει διαφορετικές επιδράσεις στο σώμα, προσαρμόζοντας μεταβλητές όπως η μορφή και η θερμοκρασία. Αξιοποιώντας τα θεραπευτικά οφέλη του νερού, οι υδροθεραπείες, όπως το μασάζ, μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο, τη δυσκαμψία και την ένταση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν και την κυκλοφορία του αίματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα μέλη ξαπλώνουν στο κρεβάτι HydroMassage με τα ρούχα τους και απολαμβάνουν την απόλυτη αίσθηση ευεξίας, ηρεμίας και χαλάρωσης, απελευθερώνοντας την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, το HydroMassage έχει κερδίσει τη φήμη του πιο καλά εξοπλισμένου συστήματος μασάζ νερού παγκοσμίως και σήμερα η τεχνολογία αυτή είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας αποκλειστικά στο Κέντρο της OsteoStrong® στη Γλυφάδα!

Όλοι εμείς στην Osteostrong® επιθυμούμε και προσφέρουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε για ό,τι σας απασχολεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στα: 210-6179265 (Μαρούσι), 210- 9647906 (Γλυφάδα) και 2310-467490 (Θεσσαλονίκη) ή στείλτε μας email στο info@osteostrong.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Καιρός - Καλλιάνος στο protothema: Νέα έξαρση χιονοπτώσεων στην Αττική - Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης