OsteoStrong®: Γνωρίστε την πρωτοποριακή μέθοδο

Γνωρίστε την πραγματική δύναμη της μεθόδου και ενισχύστε με φυσικό τρόπο την οστική και μυϊκή σας υγεία!

osteostrong-gimnastirio-osteoporosi
Η OsteoStrong® είναι η μοναδική μέθοδος στον κόσμο που, χωρίς γυμναστική και συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.

Στην OsteoStrong® χρησιμοποιείται ένα πρωτοποριακό σετ από 4 ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης προηγμένης τεχνολογίας, (σύστημα SPECTRUM), καθένα από τα οποία μέσω της οστεογονικής φόρτισης επιτυγχάνει την ενδυνάμωση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα την απόκτηση ενός γερού οστικού και μυϊκού συστήματος.

Osteo-Parousiaseis

Κλείστε τη θέση σας!

Χάρη στη βέλτιστη εμβιομηχανική θέση που επιτυγχάνεται στο κάθε ρομποτικό μηχάνημα, οι δυνάμεις φόρτισης που δέχονται τα οστά είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που παρατηρούνται στην καθημερινή δραστηριότητα ή την άσκηση.

Η μέθοδος της OsteoStrong® απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να βελτιώσουν τη μυοσκελετική τους κατάσταση, σε άτομα μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας που επιδιώκουν να ξανακερδίσουν τη δύναμη και την ευεξία τους, αλλά και σε αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.



Κλείσιμο
Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά σε τομείς, όπως:
• Ανάσχεση ή και αντιστροφή της οστεοπόρωσης
• Καλύτερη ισορροπία
• Μεγαλύτερη ευελιξία
• Αύξηση μυοσκελετικής δύναμης
• Βελτίωση φυσικής κατάστασης
• Αύξηση ενέργειας
• Μείωση πιθανότητας κατάγματος
• Εξάλειψη πόνων στους συνδέσμους και στις αρθρώσεις

• Μείωση των επιπέδων της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1C) στο αίμα (Διαβήτης Τύπου 2)

Οι συνεδρίες της OsteoStrong® γίνονται μία μόνο φορά την εβδομάδα και δεν διαρκούν περισσότερο από 10 λεπτά συνολικά και στα 4 τέσσερα μηχανήματα. Για την ακρίβεια, ο συνολικός καθαρός χρόνος ώθησης ή έλξης σε κάθε ένα από τα μηχανήματα δεν υπερβαίνει τα 60 δευτερόλεπτα σε εβδομαδιαία βάση. Η διαδικασία δεν απαιτεί προετοιμασία, δεν είναι επίπονη, δεν προκαλεί ιδρώτα ή κούραση, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ενδυμασία (γίνεται με τα ρούχα της δουλειάς ή της καθημερινότητας), ενώ επιβλέπεται και καθοδηγείται σε όλη τη διάρκειά της από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

osteostrong-people-osteoporosi


Την Τρίτη 17.01.23 (18:00-20:00) στο κέντρο της OsteoStrong®, στη Γλυφάδα και τη Δευτέρα 23.01.23 (18:00-20:00) στο κέντρο της OsteoStrong® στο Μαρούσι και τη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις της μεθόδου μας.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά για να μάθετε για τα ευεργετικά οφέλη της μεθόδου αλλά και να μοιραστείτε μαζί μας τους στόχους σας για τη μυοσκελετική σας υγεία.

Κλείστε σήμερα τη θέση σας!

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος, νέα ήττα για τους Μαχητές - Δείτε βίντεο


Ποιοι επίσημοι θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Κωνσταντίνου τη Δευτέρα

Βίντεο: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης στο Μαρούσι - Έβαλαν δυναμίτιδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης