Osteostrong: Μαρτυρίες ανθρώπων που «αγκάλιασαν» την πρωτοποριακή μέθοδο οστεογονικής φόρτισης

Osteostrong: Μαρτυρίες ανθρώπων που «αγκάλιασαν» την πρωτοποριακή μέθοδο οστεογονικής φόρτισης

«Διάβασα αρκετά άρθρα και έρευνες και αποφάσισα να δοκιμάσω την OsteoStrong» - Μιλά η κυρία Βούρδα, μέλος του κέντρου μας στη Θεσσαλονίκη

osteosftrong-osteoporosi
Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που «αγκάλιασαν» την πρωτοποριακή μέθοδο οστεογονικής φόρτισης της OsteoStrong  από την πρώτη στιγμή παρουσίας της στη χώρα μας έχουν μεγάλη βαρύτητα για όσους το σκέφτονται ακόμα. Αυτό το biohack, που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την οστεοπενία και την οστεοπόρωση με απολύτως φυσικό τρόπο, αποκτά συνεχώς φανατικούς υποστηρικτές. Μιλάμε σήμερα με την κυρία Βούρδα, μέλος του κέντρου μας στη Θεσσαλονίκη.

Πως μάθατε για την OsteoStrong;
Έχοντας διαγνωστεί με οστεοπόρωση, προσπάθησα να βρω μια εναλλακτική θεραπεία αντί των φαρμάκων. Στην αναζήτηση μου στο διαδίκτυο ανακάλυψα την osteostrong. Διάβασα αρκετά άρθρα και έρευνες και αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Τι σας έκανε να έρθετε κοντά μας;
Διάβασα πολλά άρθρα και έρευνες και παρακολουθησα βίντεο εξειδικευμένων γιατρών όσο αφορά στην αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου της osteostrong και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η ιδανική λύση για προβλήματα οστών και μυών. Δεν πρέπει φυσικά να παραλείψω και την ευγένεια και κατάρτιση του προσωπικού της osteostrong που αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη. Εξάλλου και το γεγονός ότι είναι 10 λεπτά την εβδομάδα δεν λειτουργεί αποτρεπτικά στο να την εντάξει κάποιος στο πρόγραμμα του.

Τι σας κάνει να παραμένετε πιστή στη μέθοδό μας;
Πιστεύω ότι ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο, είναι δυνατόν να αντιμετωπίστει το πρόβλημα της οστεοπόρωσης και ίσως ακόμα να αναστραφεί.

Ποια τα αποτελέσματα που έχετε δει και αισθανθεί της μεθόδου μας μέχρι τώρα;
Ακολουθώ τη μέθοδο osteostrong εδώ και περίπου τρεις μήνες. Πιστέψτε το ή όχι τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αισθάνομαι πιο δυνατή, έχω καλύτερη ισορροπία και έχουν εξαφανιστεί οι πόνοι στην πλάτη μου και στις αρθρώσεις.

Μιλήστε μας λίγο για την καθημερινότητά σας, πριν και μετά την είσοδο της OsteoStrong στη ζωή σας.
Πριν την osteostrong, το έβρισκα δύσκολο να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι λόγω των πόνων στην πλάτη μου ή ακομα και να κοιμηθω.

Μιλήστε μας λίγο για εσάς: με τι ασχολείστε, ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας και ποιες οι δραστηριότητές σας στον ελεύθερό σας χρόνο.

Ειμαι ένα αρκετά δραστήριο ατομο. Διατηρώ το Κέντρο Ξένων γλωσσών Lexis στα Τρίκαλα Θεσσαλίας εδώ και 31 χρόνια και έχω δύο κόρες. Ασχολούμαι με την μαγειρική γιατί θέλω η οικογένεια μου να τρέφεται σωστά, και γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά. Μου αρέσει πολύ η yoga και Pilates. Επίσης διαβάζω αρκετά και μου αρέσουν τα ταξίδια.

Τι θα λέγατε σε κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει την OsteoStrong;

Οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα μυοσκελετικά, μια επίσκεψη στην osteostrong θα τον πείσει ότι είναι η ιδανική μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος του. Η ευελιξία του προγράμματος, ο σύντομος χρόνος που διαρκεί η κάθε συνεδρία, το εξαιρετικό προσωπικό αλλά και τα άμεσα αποτελέσματα είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα. Σ’αυτά θα πρέπει να προσθέσω και την ευεξία που νιώθει κανείς τελειώνοντας την κάθε συνεδρία.

Χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο από τα modalities που παρέχονται στο κέντρο μας; Αν ναι, ποιο και γιατί;

Κλείσιμο
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κάποια άλλα modalities αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μου γιατί έχω ενημερωθεί ότι δρουν αθροιστικά στη βελτίωση της μυοσκελετικά μάζας.

Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να μας πείτε;

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στο προσωπικό της osteostrong. Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ άνετα και οικεία. Το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό και βλέπω τη χαρά και ικανοποίηση στα πρόσωπα τους όταν υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση των πελατών. Είναι η ίδια χαρά που νιώθω και εγώ σαν εκπαιδευτικός όταν βλέπω τα παιδιά μου να προοδεύουν!


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Στον ανακριτή οι βιαστές της - Σε 500 σελίδες οι νοσηροί διάλογοι

Βιασμός 12χρονης: Την ρωτούσαν «κάνεις καλό σεξ;» - Είχε επικοινωνήσει μαζί της και ζευγάρι, καταγγέλλει ο θείος της

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Προκάλεσε ζημιές σε 5 αυτοκίνητα η νικήτρια του GNTM - Πώς παρέσυρε τον άτυχο οδηγό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης