Κορωνοϊός – Ολλανδία: Οριστικό λουκέτο στην ποδοσφαιρική σεζόν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους με ή χωρίς κόσμο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, όπερ σημαίνει ότι η ποδοσφαιρική σεζόν δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί - Πιθανότατα πρωταθλητής ο Άγιαξ
Πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική σεζόν στην Ολλανδία λόγω του κορωνοϊού!
Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις σε ανοιχτό χώρο, με ή χωρίς κόσμο, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου (η προηγούμενη αναβολή ίσχυε μέχρι την 1η Ιουνίου).
Αυτό, επί της ουσίας, σημαίνει ότι το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν θα ολοκληρωθεί, ο τίτλος θα απονεμηθεί στον τωρινό πρωτοπόρο Άγιαξ (λογικά) και η ομοσπονδία θα πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει με ανόδους και υποβιβασμούς, αλλά και να καταλήξει στο ποιες ομάδες θα εκπροσωπήσουν την χώρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν, πάντα σε συνεννόηση με την UEFA, η οποία προέτρεψε τα μέλη της να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).