Κορωνοϊός - Λέστερ: O Φουκς νοστάλγησε το ποδόσφαιρο και κάνει πλάγιο άουτ με μια πέτρα
Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν εσώκλειστοι και συνεχίζουν τις προπονήσεις από τα σπίτια τους - Ετσι και ο Κρίστιαν Φουκς βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να μην χάσει τη φόρμα του
Ο 34χρονος αμυντικός της Λέστερ, φαίνεται πως το λείπει αρκετά το ποδόσφαιρο και γι' αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνεις ασκήσεις που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο άθλημα.
Ετσι, ο Φουκς αφού πήγε στο δάσος για να προπονηθεί, είπε να δοκιμάσει να κάνει ένα πλάγιο άουτ. Με τη διαφορά όμως ότι αντί για μπάλα, χρησιμοποίησε μία πέτρα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.