Οι πράσινοι έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα αντί ποσού μεταξύ των 2,5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά. Το συμβόλαιο του 27χρονου κίπερ θα έχει ισχύ για 3+1 χρόνια.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο Ισπανός θα πετάξει για την Ολλανδία, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιάκομπ Νίστρουπ, ο οποίος από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα έχει έτοιμη την τριάδα με την οποία θα πορευθεί μέσα στη σεζόν.
Ο Πένια προορίζεται για τον βασικό στον άσο, ο Τσάβες θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικός από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και λογίζεται ως δεύτερος τερματοφύλακας, με τρίτο τον Κότσαρη.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.