«Ήταν ο πιο καλόψυχος άνθρωπος»: Αδελφός του δημοσιογράφου Νίκου Νικολετάκη ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός χθες από θαλάσσια περιοχή στα Χανιά
Ο δημοσιογράφος με μια συγκινητική ανάρτηση γνωστοποίησε ότι ο αδελφός του Μανώλης, οδοντίατρος στο επάγγελμα, έχασε τη ζωή του, ενώ είχε πάει για μπάνιο στην παραλία της Νέας Χώρας
Με μια συγκινητική ανάρτηση ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι το Λιμενικό τον ειδοποίησε χθες ότι η σορός του αδελφού του είχε ανασυρθεί από την θαλάσσια περιοχή της Νέας Χώρας στα Χανιά.
«Είχε πάει για μπάνιο αργά γιατί η θάλασσα τον ηρεμούσε. Ήταν ο πιο καλόψυχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Στο οδοντιατρείο του στα Χανιά φρόντιζε αθόρυβα και δωρεάν τα χαμόγελα των άπορων, διδάσκοντάς μας τι σημαίνει αληθινή ανθρωπιά. Αιωνία σου η μνήμη, Μανώλη μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας