Κορωνοϊός - Premier League: Οι ποδοσφαιριστές ίδρυσαν κολεκτίβα για την ενίσχυση του NHS

Κορωνοϊός - Premier League: Οι ποδοσφαιριστές ίδρυσαν κολεκτίβα για την ενίσχυση του NHS

Με πρωτοβουλία του αρχηγού της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον, οι αστέρες του βρετανικού ποδοσφαίρου προχώρησαν στην ίδρυση της κολεκτίβας #PlayerTogether

coronavirus_henderson
Το κάλεσμα του αρχηγού της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, στους παίκτες της Premier League οδήγησε στη δημιουργία κολεκτίβας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να στηρίξουν το εθνικό σύστημα Υγείας (NHS).

Στη σκιά των αντιπαραθέσεων με τους συλλόγους για το ζήτημα των περικοπών, οι ποδοσφαιριστές της Premier League κινήθηκαν ανεξάρτητα και έστειλαν το δικό τους μήνυμα παρουσίας στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα εν μέσω κορωνοϊού.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Τζόρνταν Χέντερσον είχε συσπειρώσει τους αρχηγούς όλων των ομάδων για να συντονίσουν το επόμενο τους βήμα ως συλλογικότητα, το οποίο και πραγματοποίησαν.

Οι παίκτες προχώρησαν στην ίδρυση της κολεκτίβας #PlayerTogether σε συνεργασία με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του NHS, μέσω της οποίας θα συνεισφέρουν οικονομικά σε όλες τις εστίες που το έχουν ανάγκη εν μέσω της κρίσης της ασθένειας Covid-19.

«Το #PlayerTogether αφορά εμάς, ως παίκτες και τη μεταξύ μας συνεργασία για να δημιουργήσουμε ένα εθελοντικό εγχείρημα και να διαχωριστούμε από οποιαδήποτε κουβέντα των συλλόγων ή της Λίγκας, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν απαραίτητοι πόροι σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που διαμοίρασαν οι ποδοσφαιριστές μέσω twitter, κάνοντας σαφή την απομόνωση τους από τον ντόρο που έχει προκληθεί για τις μειώσεις μισθών με τις ομάδες και τους κρατικούς φορείς.

coronavirus_hende_in


Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Λαμία: Έσκισε τα λάστιχα δύο αυτοκινήτων, απείλησε νεαρό και ανέβηκε στην ταράτσα με το μαχαίρι

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Μία κηδεία, ένα πάρτι, επτά κρούσματα, δύο νεκροί

Wall Street: Η απόσυρση του Σάντερς «εκτόξευσε» τις αγορές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης